Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Red Dot 2023
  • 04.05.2023. 18:00

Traktori Valtra Q serije osvojili nagradu Red Dot 2023

Potpuno nov dizajn Valtra traktora osvojio je kupce svojom efikasnošću i dobrim performansama.

Foto: Valtra
  • 93
  • 7
  • 0

Valtrina serija traktora Q osvojila je nagradu Red Dot 2023 za dizajn proizvoda. Ovaj rezultat je postignut za nepunih šest meseci nakon što je u septembru puštena u prodaju. Već u novembru dobila je nagradu žirija Farm Machine 2023 na sajmu Sima.  

Efikasnost i veća radna snaga

Q serija se odlikuje fleksibilnim CVT menjačem, odličnim manevrisanjem i poboljšanom vidljivošću. Karakteriše je raspon od 230 do 305 KS i savršeno se uklapa između Valtrine T serije od 157 do 271 KS i S serije od 275 do 405 KS.

"Sve je kreirano kako bi seriju Q učinila udobnim i dobro opremljenim traktorom te vrste. Najbolji je koji smo ikad dizajnirali i napravili u Suolahtiju", rekao je direktor odeljenja za industrijski dizajn Kimo Vihinen

Velikim farmama i poljoprivrednim izvođačima potreban je efikasan traktor sa većom snagom, ali dobrom upravljivošću i preglednošću.

Odlikuje se lakim pristupom preko aluminijumskih stepenica, novih integrisanih prednjih radnih svetala, vodećom udobnosti kabine na tržištu, novog dizajna krova. Integrisane tehnologije prilagođene su korisniku putem "SmartTouch" korisničkog sistema koji odgovara na povratne informacije kupaca.

Valtra SmartTour 

Opremljeni su sa 7,4 l šestocilindarskim motorom, hidrauličnom pumpom od 200 l i hidrauličnim uljem od 75 litara. Može se integrisati za rad s bilo kojim priključkom. Kabina je opremljena sa "Valtra Guide", "Section Control s Multiboom", "Variable Rate Control", "Valtra U-Pilot" upravljanje na uvratinama i "SmartTurn". Nudi naprednu telemetriju sa "Valtra Connect", "Agrirouterom" i "TaskDoc Pro" za poboljšanje upravljanja voznim parkom.

Pametna zver: Valtra Q 305 s velikim Q za kvalitet

Q serija će putovati na različite lokacije u Evropi u sklopu "Valtra SmartTour 2023". Više informacija o toj turneji možete da pronađete putem ovog linka.


Tagovi

Valtra Traktor Valtra traktori Nagrada Red Dot Valtra SmartTour SmartTouch Valtra Q serije


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.