Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Korida
  • 03.04.2023. 14:00

U BiH se gradi savremena arena za borbe bikova

Borbe bikova su tradicija, a prva savremena arena biće u opštini Donji Vakuf u susednoj Bosni i Hercegovini.

Foto: Depositphoto/alexeys
  • 126
  • 128
  • 0

Koride se tradicionalno održavaju u Bosni i Hercegovini, a poslednjih godina jedna od boljih se održava u mestu Kutanja kod Donjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini.

Organizator ove koride je Hajrudin Haseljić, vlasnik mesne industrije Bajra, a održava se prve nedelje u avgustu. Ovaj veliki zaljubljenik u borbe bikova počeo je izgradnju savremene arene za borbu bikova, ali i tribina za gledaoce, kao i ostalih pratećih sadržaja.

"Na svom ranču Kutanja Bajra priprema za svoje gledaoce arenu sa tribinama. Ljubitelji borbi bikova imaće priliku da lepo sede na tribinama. Arena za bikove će biti preuređena, radi se i drenaža, neće biti blata. Ljubitelji ovog sporta uživaće u novom ruhu i ambijentu. Pripreme su u toku. Tribine će biti sa leve i desne strane - osam kaskada. Tu su i toaleti", kaže upravnik korida Azem Čauš u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu Oba dobra.

 


Tagovi

Korida Borba bikova Arena za borbu bikova Donji vakuf


Autorka

Ranka Vojnović

Više [+]

Ranka je diplomirani inženjer poljoprivrede sa dugogodišnjim iskustvom u povrtarstvu, zaljubljenik u organsku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Na teritoriji prokupačke opštine šljiva čačanska rana se ne otkupljuje. Proizvođači se pitaju zašto nema tržišta za ovako kvalitetnu šljivu?!