Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Unapređenje stočarstva
  • 13.11.2015. 16:00

Ugovori za opremanje stočarskih farmi

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas vojvođanskim stočarima 47 ugovora namenjenih opremanju stočarskih farmi.

Foto: depositphotos.com
  • 102
  • 4
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je danas vojvođanskim stočarima 47 ugovora namenjenih opremanju stočarskih farmi i radu udruženja odgajivača stoke, u ukupnoj vrednosti 15 miliona dinara.

Zamenik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Branislav Knežević, rekao je na uručenju da je ove godine sekretarijat podržao opremanje stočarskih farmi sa 30 miliona dinara. Knežević je objasnio da je zbog ukupnog stanja u oblasti stočarstva, interesovanje za konkurs bilo manje nego za druge mere podrške poljoprivrednicima, ali da će Pokrajina nastaviti da podržava tu granu poljoprivrede.

Dodao je da je tokom ove sedmice pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu uručio ukupno 125 miliona dinara podrške u poljoprivredi, a uz današnje ugovore sufinansirani su i mali prerađivački kapaciteti, mini mlekare i mini mesare, kao i opremanje srednjih poljoprivrednih škola.

Foto: depositphotos.com; miropink


Izvori

beta.rs


Tagovi

Ugovori Opremanje stočarskih farmi Branislav Knežević Udruženja odgajivača stoke Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu