Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaštićena vrsta
  • 26.12.2022. 12:00

Uhapšen zbog droge i šumske kornjače?

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Foto: Depositphotos/smuki (ilustracija)
  • 155
  • 14
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su D. B. (36), zbog sumnje da je neovlašćeno držao opojne droge, zatim uništavao, oštetio, iznosio u inostranstvo i unosio u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću. 

Pregledom automobila "reno" koji je koristio osumnjičeni, policija je pronašla 59,9 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin i 10,8 grama suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana. 

U pretresu iznajmljenog stana u Inđiji, pronađeno je šest šumskih kornjača koje pripadaju zaštićenoj vrsti, dva detektora za metal i 31 stari metalni predmet koji će biti poslati na veštačenje i procenu. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.


Tagovi

Uhapšen Osumnjičen Šumska kornjača MUP


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.