Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 05.03.2020. 13:30

Uštedite do 1.000 evra sa Massey Ferguson premijom za zelenu liniju!

Poljoprivrednici i firme sada mogu da uštede do 1.000 evra pri kupovini presa za okrugle bale, kombinacija presa-motalica, kosilica, prevrtača sena i grabulja od Massey Fergusona.

Foto: Austo Diesel
  • 834
  • 40
  • 0

Nedavno je Massey Ferguson predstavio novu ponudu opreme za travnate površine i mašina za seno na sajmu Agritechnica u Hanoveru. Sada za MF opremu za travnate površine tj. iz asortimana zelene linije, tačnije za prese za okrugle bale i kombinacije presa-motalica, kosilice, prevrtače sena i grabulje od Massey Fergusona, postoji velika premija za opremu iz programa zelene linije kod koje kupci mogu sebi da uštede do 1.000 evra

Iz kompanije Austro Diesel objasnili su da se radi o uštedi od 1.000 evra prilikom kupovine MF presa za okrugle bale i kombinacija presa-motalica, zatim popust od 400 evra prilikom kupovine MF kosilica, 300 evra prilikom kupovine MF prevrtača sena i 200,00 evra prilikom kupovine MF grabulja*

"Naš sveobuhvatan asortiman visokokvalitetne i produktivne opreme za travnate površine omogućava našim kupcima da nabavljaju dokazanu opremu na jednom mestu, a sada i sa MF premijom za zelenu liniju, kod svog Massey Ferguson prodavca za koga znaju da im pruža odličnu podršku i servis", izjavio je Inženjer Johann Gram, direktor i član društva Austro Diesel GmbH.

Pronađite priključak za svoje potrebe iz široke lepeze novih proizvoda

Kako dodaju iz kompanije Iskustvo i tehničko znanje Massey Fergusona omogućava kupcima da profitiraju od novih mašina koje kombinuju pragmatične inovacije sa postojećim i dokazanim funkcijama.

O kojim priključcima radi? Iz aktuelne ponude  novih proizvoda od priključaka za travnjake izdvaja se serija kosilica MF DM FQ koja nudi nove prednje kosilice širine 3,12 m i 3,62 m sa novim vučenim TurboLift vešanjem i opcijom kondicioniranja valjcima ili zupcima. Tu su i novi modeli u seriji prevrtača sena MF TD X, sa priključivanjem u 3 tačke ili sa transportnim postoljem radne širine 7,7 m, 10,2 m i 12,50 m. Gradeći na poznatom Lotus dizajnu, oni pružaju brz, ekonomičan i brižljiv rad.

U ponudi je i prevrtač MF TD 1110 DN sa deset rotora i radnim zahvatom od 10,7 m sada predvodi paletu modela u tri tačke, ako i prese za okrugle bale MF RB 4160V i MF RB 4180V sa varijabilnom komorom su dobile obnovljen izgled, imaju zajedničku platformu i proizvode bale prečnika do 1,60 m odn. 1,80 m. Poseduju patentiran sistem za oblikovanje bala, sistem konstantnog pritiska (CPS), koji kombinuje opružni i hidraulični pogon i tako pravi veoma zgusnute i ujednačene bale.

Iskoristite popust do 30. aprila!

Za MF opremu za travnate površine dodatno je na raspolaganju povoljno specijalno finansiranje. Profitrajte do 30. aprila 2020. godine od atraktivnog 3/3 finansiranja sa 0,00 % kamate i kupovinom na rate sa 1/3 kao prvom ratom od bruto cene i dve godišnje rate od po 1/3.** 

Iskoristite sada veliku MF premiju za zelenu liniju i profitirajte prilikom kupovine nove MF opreme za travnate površine do 31. marta 2020. godine sa uštedom u ceni do 1.000 evra kod prese za okrugle bale i kombinacije presa-motalica, 400 evra kod kosilica, 300 evra kod prevrtača sena i 200 evra kod grabulja.*

Detaljnije informacije o velikoj MF premiji za zelenu liniju možete dobiti kod vašeg MF distributera ili na adresi www.austrodiesel.at.

Dodatna pojašnjenja
*Samo kod MF distributera koji učestvuju u Srbiji. Važi isključivo prilikom kupovine nove MF opreme za travnate površine do 31.3.2020. godine (prese za okrugle bale i kombinacije presa-motalica: 1.000 evra; kosilice: 400 evra; prevrtači sena: 300 evra; grabulje: 200 evra). Sve premije uključuju PDV. Gotovinska isplata nije moguća. Zadržano pravo na greške, izmene, štamparske i druge greške.

**3/3 akcija - 0,00 %, plus € 180 za troškove obrade. Akcija traje do 30.04. 2020. godine.


Dokumenti


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Zelena linija Akcija Popust Johan Gram


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner