Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 26.04.2019. 17:00

Užice: Prijave za besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Kao meru podsticaja grad Užice za registrovane poljoprivredne proizvođače i ove godine organizuje besplatan prevoz zainteresovanih za posetu Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Poseta je planirana za 16. maj.

Foto: Vedran Stapić
  • 154
  • 6
  • 0

Prijavljivanje će se obavljati od 03.05.2019. godine u zgradi Gradske kuće, u kancelariji broj 28. Kao dokaz da je domaćinstvo registrovano potrebno je dostaviti na uvid potvrdu o registrovanom poljoprivrednom domaćinstvu.

Cena ulaznice na Sajam je 400 dinara 

Kao meru podsticaja grad Užice za registrovane poljoprivredne proizvođače i ove godine organizuje besplatan prevoz zainteresovanih za posetu Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Poseta je planirana za 16. maj, a cena ulaznice na sajam je 400 dinara, što proizvođači individualno plaćaju.

Kako je saopšteno proizvođači koji imaju neizmirena dugovanja prema jedinici lokalne samouprave po osnovu ranije ostvarenih podsticaja, nemaju pravo prijavljivanja za odlazak na sajam. Polazak iz Užica je u 5 sati sa parkinga kod Gradskog stadiona (Omladinska ulica) u Užicu, a iz Novog Sada u 16 sati.


Tagovi

Poljoprivrednici Novosadski sajam Užice Domaćinstvo Poljoprivredni proizvođači


Autorka

Slađana Aničić

Više [+]

Slađana je diplomirani profesor srpske književnosti i jezika s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je Agrokluba.