Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Narodni univerzitet
  • 20.11.2018. 08:15

Vranje: Stručna obuka za poljoprivrednike

Nakon završetka stručnog usavršavanja u organizaciji Narodnog univerziteta Vranje, polaznici će dobiti sertifikate o stečenim veštinama za pokretanje privatnog biznisa u poljoprivredi.

Foto: Gordana Nastić
  • 196
  • 7
  • 0

Narodni univerzitet u Vranju uputio je poziv svim zainteresovanim vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, koji žele da pokrenu privatan biznis ili unaprede svoje dosadašnje iskustvo u radu, da se prijave za obuku u ovoj ustanovi.

Nova znanja i veštine za poljoprivrednike

Stručna usavršavanja namenjena su i privatnim preduzetnicima, zaposlenima u nevladinom sektoru, kao i svima onima koji su zainteresovani za sticanje novih znanja i veština u ovoj oblasti.

Gordana Dimitrijević,direktorka Narodnog univerziteta, ističe da će svi poljoprivrednici, koji se budu prijavili za poslovnu obuku, moći da nauče kako se radi internet marketing, poslovni  blogovi, izrađuju biznis planovi i organizacija događaja (event management).

"Obuka ima, takođe, za cilj da olakša poslovanje u poljoprivredi i pojasni zašto su zadruge toliko značajne za poljoprivrednike. Svi prijavljeni kandidati ovde će steći znanje koje će kasnije, kroz rad, praktično primeniti u različitim oblastima poslovanja i marketinga. Svaki polaznik proći će kroz praktičan i teoretski rad", naglašava Dimitrijević.

Predavači na obuci biće sertifikovani treneri za izvođenje poslovnih obuka. One će biti jednodnevne i trajaće po osam sati.

Sertifikati za sve polaznike

Nakon završetka obuke polaznici će dobiti uverenje o stručnoj osposobljenosti za pokretanje privatnog biznisa u poljoprivredi. Cena obuke je 2.500 dinara, a nezaposleni će dobiti popust od 30%. Ukoliko broj prijavljenih poljoprivrednika bude veći od predviđenog broja, predavanja će se održati i u prostorijama seoskih mesnih zajednica, odakle dolaze prijavljeni kandidati.

Kontakt za sve informacije je Gordana Dimitrijević, direktor Narodnog univerziteta u Vranju: 017/412 - 319


Tagovi

Narodni univerzitet Vranje Gordana Dimitrijević Obuke Biznis planovi Organizacija događaja


Autorka

Gordana Nastić

Više [+]

Dugogodišnja novinarka koja je zanat pekla na tekstovima iz oblasti poljoprivrede. U potrazi za novim temama rado obilazi poljoprivredna gazdinstva, ustanove, polja, voćnjake, sajmove.