Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zakup zemljišta
  • 02.05.2022. 12:00

Zakup preko 900 ha državnog poljoprivrednog zemljišta u Pećincima

Sva fizička i pravna lica, zainteresovana za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u opštini Pećinci, moći će da obiđu zemljišta koje se daje u zakup dana 11. maja u devet časova.

Foto: Depositphotoss/fotokostic
  • 213
  • 25
  • 0

Uprava za poljoprivredno zemljište raspisala je oglas za drugi krug javnih nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini za područje opštine Pećinci.

Površina zemljišta koja je ostala na raspolaganju za davanje u zakup, nakon održanog prvog kruga nadmetanja u ovoj opštini, iznosi nešto više od 917 hektara. Za sve jedinice javnog nadmetanja period zakupa u drugom krugu je isti i iznosi 15 godina.

Sva fizička i pravna lica, zainteresovana za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u opštini Pećinci, moći će da obiđu zemljišta koje se daje u zakup dana 11. maja u devet časova. Takođe, uvid u grafički i prostorni prikaz svih parcela, čiji zakup je predmet nadmetanja, može se ostvariti na Geoportalu Uprave, odnosno javno dostupnoj aplikaciji Pregled poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Rok za prijava za nadmetanja putem aplikacije Digitalno javno nadmetanje ističe 18. maja u 14 časova. Rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 25. u mesecu.

S obzirom da je u pitanju drugi krug nadmetanja, jedini uslov za učešće na nadmetanju za sve zainteresovane poljoprivredne proizvođače je registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.


Tagovi

Zakup zemljišta Pećinci Državno poljoprivredno zemljište Drugi krug


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...