• Zakup zemljišta
  • 19.04.2021. 14:00

Zakup skoro 1.700 ha državnog poljoprivrednog zemljišta u Baču - drugi krug

Ovaj oglas odnosi se za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Foto: Bigstock/Allexxandar
  • 149
  • 8
  • 0

Na području opštine Bač u zakup nudi se ukupno 1,684. hektara. Period zakupa je pet godina za sve jedinice javnog nadmetanja, osim za dva nadmetanja u katastarskoj opštini Bač, koja se nude na period zakupa od 30 godina. To su nadmetanje broj 39, površine 11,6 ha i nadmetanje broj 53, u površini od 0,15 ha, saopštila je Uprava za poljoprivredno zemljište.

Ovaj oglas odnosi se za drugi krug javnog nadmetanja za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Postupak javnog nadmetanja sprovodi se elektronskim putem, kroz veb aplikaciju Digitalno javno nadmetanje.

Pravo učešća imaju sva zainteresovana fizička i pravna lica, a jedini uslov je da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu najmanje tri godine.

Aplikaciji Digitalno javno nadmetanje može se pristupiti preko računara i mobilnih uređaja na ovom linku. Rok za prijavu je 05. maj 2021. godine do 15 časova. Rang lista najpovoljnijih ponuđača biće objavljena 13.05.2021. godine u 10:00.


Tagovi

Zakup zemljišta Bač Državno poljoprivredno zemljište Drugi krug nadmetanja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ovo je Cvetna nedelja. Po starom verovanju ne seje se povrće ove nedelje, samo cveće. #mojepovrce, znala sam da će prvo kupus da nikne. Salata i šargarepa još nisu. Zato jesu njihove dobre komšije neven i bosiljak. Luk i grašak upravo okopa... Više [+]