Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Incident u Ilači
  • 16.10.2019. 13:00
  • Vukovarsko-srijemska, Ilača

Zbog zakupa zemlje ostavili mu upozorenje - ručnu bombu u dvorištu!?

Šokantno jutro u Ilači. Pod okriljem noći ostavili ručnu bombu u dvorištu porodične kuće Balićevih. Znak upozorenja zbog zakupa zemlje?

Foto: Davor Javorović/PIXSELL, Arhiva MB
  • 1.164
  • 60
  • 0

Porodica Balić iz Ilače, na krajnjem istoku susedne Hrvatske juče ujutru je imala šokantan početak dana. Naime, u sopstvenom dvorištu pronašli su neaktiviranu ručnu bombu. Ostavljenu pod okriljem noći tik uz ulaznu kapiju.

Jedan od ukućana, mladi poljoprivrednik i agronom, javnosti poznat po proizvodnji belog luka, Marijan Balić je u šoku, a čitav slučaj odmah je prijavio policiji. "U ovom dvorištu igra se moje dete staro tek godinu i po, zamislite da je ono uzelo bombu?!"

Kaže kako veruje da je reč o pretnji, poslatom upozorenju nekog od nezadovoljnih ratara iz okoline, koji zbog veće ponude nisu dobili zemlju na korišćenje.

"Mi u saradnji s Marijom Puškarićem ovde povećavamo proizvodnju belog luka. Za privatnu zemlju smo se javili s većom cenom i dobili je u zakup. Da, podigli smo cenu, ali to je ponuda i potražnja. To je tržište, a to očito neki ne mogu da shvate. Pa nam prete na ovakav besraman način," rekao nam je vidno uzrujani Balić.

Neslužbeno saznajemo da su po prijavi incidenta Vukovarsko-sremskoj policiji i forenzičari izašli na uviđaj. Uzeli otiske prstiju te druge dokaze i poslali ih na analizu u njihovu zagrebačku laboratoriju.


Foto prilog


Tagovi

Marijan Balić Ilača Bomba Pretnja Incident


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)