Geoxe 50 WG

Syngenta Agro d.o.o

Kontakt - Syngenta Agro d.o.o

Syngenta Agro d.o.o.
Airport City Belgrade
Omladinskih brigada 88b, IV sprat
11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 3129982
web: www.syngenta.rs
web: www.syngenta.com
web: www.goodgrowthplan.com
twitter: twitter.com/Syngenta

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Čuvar vašeg blaga!

fludioksonil (500 g/kg)
Vodorastvorljive granule (WG)

Geoxe 50 WG je kontaktni fungicid, koji se primenjuje preventivno u zasadu jabuke, kruške i breskve za suzbijanje prouzrokovača truleži i propadanja plodova u skladištu tokom čuvanja. Preventivno suzbija uzročnike truleži plodova tokom skladištenja, gljive Colletortichum gleosporoides, Penicilliurn spp. Alternaria spp. Rhisopus spp. Monilinia spp. Botrvtis soo.

Karenca  je 3 dana za jabuku, krušku i breskvu i omogućava primenu i efikasnu zaštitu plodova svih osetljivih biljaka i kratko vreme pred berbu.
Ostaci ispod merljivih nivoa ukoliko se preparat koristi po preporuci = omogućavaju nesmetan promet i izvoz proizvoda u EU i Rusiju.

Primenjuje se preventivno tretiranjem plodova pre berbe u količini od 0,4 do 0,45 kg/ha, uz utrošak 1000 do 1500 l/ha vode. Prvi tretman se preporučuje 14 dana pred berbu u fazi početka zrenja i drugi tretman 7 dana pred berbu u cilju zaštite od prouzrokovača skladišnih bolesti.
Primena ovog fungicida je u toku vegetacije, preventivno, neposredno po sticanju uslova za zaražavanje. Primenjuje se najviše 2 puta u toku godine, na istoj površini uključujući i primenu drugih fungicida iz grupe fenilpirola (grupa 12 prema FRAC).
Preparat se može primeniti u svim vrstama ručnih i motornih prskalica i atomizera.

Geoxe 50 WG nije fitotoksičan za gajene biljke ukoliko se primeni u navedenim količinama i u preporučeno vreme.

Preparat se može mešati sa većinom sredstava za zaštitu bilja,osim sa insekticidima izrazito kisele reakcije. Ne sme se mešati sa fungicidima na bazi sumpora. Kada se meša sa tečnim formulacijama pesticida, potrebno je prvo njega rastvoriti u manjoj količini vode, a zatim uz dodavanje vode dodati i tečni preparat. Pre mešanja proveriti kompatibilnost-mogućnost mešanja.

Karenca: 3 dana za jabuku, krušku i breskvu. Radna karenca je do sušenja depozita preparata.

Info

Kategorija: Fungicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 30.09.2019.
Pregleda: 243
Šifra oglasa: 44591

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas