Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Icon 10 CS biocid

Syngenta Agro d.o.o

Kontakt - Syngenta Agro d.o.o

Syngenta Agro d.o.o.
Airport City Belgrade
Omladinskih brigada 88b, IV sprat
11070 Novi Beograd
Tel: +381 11 3129982

Facebook
Instagram
Youtube
 

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Icon 10 CS

  • BIOCID

Aktivna materija:

  • 100 g/l Lambda cihalotrin

Komunalna higijena

ZA BEZBRIŽAN ŽIVOT

Icon 10 CS koristi savremu tehnologiju mikrokapsula da bi se obezbedilo bezbedno, sigurno i dugotrajno delovanje na najvažnije štetočine u javnoj higijeni.

Icon 10 CS prednosti

Icon 10 CS je u obliku formulacije mikrokapsula, a sadrži lambda cihalotrin. Napravljen da bi se obezbedilo bezbedno, sigurno i dugotrajno delovanje na najvažnije šteteocine koji se krecu po površini ili lete, koristeci savremenu tehnologiju mikrokapsula.

> Brzo pocetno delovanje, brzo vidljivi efekti
> Odlicno produženo delovanje
> Delovanje na širok spektar štetocina
> Ekasan na razlicitim podlogama
> Lako i brzo se priprema
> Jednostavan za upotrebu
> Napravljen na vodenoj bazi
> Ne ostavlja mrlje i tragove
>  Slabog mirisa

Kada i gde koristiti Icon 10 CS?

Icon 1o CS se može upotrebljavati na mnogim mestima, u ili oko objekata za stanovanje, javnim i komercijanim zgradama za suzbijanje nekih štetnih insekata. U unutrašnjosti objekata može se koristiti za suzbijanje insekata primenom u pukotinama i skrovitim mestima. Može se koristiti u na otvorenim površinama za tretiranje obodnih površina, oko vrata i prozora, kao i oko ukrasnih biljaka.

Primena:

Spektar delovaanja Količina primene
suzbijanje žutih mrava 0.4%, odnosno 40ml u 10 litara vode
suzbijanje  bubašvaba 0,2-0,4 %, odnosno 20-40 ml u 10 litara vode
suzbijanje krpelja 0,06 %, odnosno 6 ml u 10 litara vode

Detaljnije primena:
ICON 10 CS je insekticid brzog i dugotrajnog (rezidualnog) delovanja namenjen za suzbijanje žutih mrava i buba švaba u zatvorenom prostoru (stambeni objekti, podrumske prostorije) i krpelja na otvorenim površinama (travnjaci). Biocidni proizvod se razblažuje vodom, i to:
Za suzbijanje žutih mrava primenjuje se u koncentraciji 0,4%, odnosno 40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 L vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utrošak 25 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2.
Za suzbijanje bubašvaba primenjuje se u koncentraciji 0,2-0,4 %, odnosno 20-40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 L vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utrošak 25-50 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2.
Različite podloge u različitoj meri apsorbuju rastvor biocidnog proizvoda, tako da od vrste podloge u velikoj meri zavisi ukupna površina koja se može pokriti pripremljenim rastvorom. Manje količine rastvora se potroše na glatkim i tvrdim podlogama, kao što su keramičke pločice, lim i staklo, nešto veće na površinama kao što su beton, linoleum i lakirani parket, a najveće na podlogama tipa nelakirano drvo, malter, cigla i razne vrste sintetičkih i prirodnih prostirki.
Za suzbijanje krpelja primenjuje se u koncentraciji 0,06 %, odnosno 6 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 L vode, pri čemu se prskanjem do kapanja tretiraju otvorene površine na kojima se pojavljuju krpelji, uz utrošak 30 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2.
Prva primena se preporučuje kada se primete žuti mravi, buba švabe i krpelji. Rastvor biocidnog proizvoda se primenjuje ručnom prskalicom. Tretiranje ponoviti nakon 6 sedmice, a po potrebi i ranije, nakon 2-4 sedmice. Ne dozvoliti pristup ljudima i životinjama na tretirane površine dok tretirana površina ne postane suva.
Zbog mogućeg razvoja rezistentnosti krpelja na lambda cihalotrin ovaj biocidni proizvod ne primenjivati alternativno sa drugim preparatima na bazi piretroida, odnosno za suzbijanje krpelja koristiti i biocide drugog mehanizma delovanja.

Koristite ovaj biocidni proizvod na siguran i bezbedan način.

Uvek pročitati etiketu i uputstvo za upotrebu pre korišćenja.

Info

Kategorija: Ostala sredstva za zaštitu bilja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 27.04.2023.
Pregleda: 68
Šifra oglasa: 57432

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas