Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson Global MF 4708

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at Distributeri:
AGRO CESLA d.o.o., Rumenački put br.5, 21201 Rumenka
tel: +381 21 622 50 95
e-mail: office@agrocesla.com
www.agrocesla.com ITN Group d.o.o., Autoput za Novi Sad 96, 11080 Beograd-Zemun
tel: +381 11 441 49 00
e-mail: office@itn.rs
www.itn.rs

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Serija MF 4700 upotpunjena sa tri nova modela s kabinom i nudi još veći stepen udobnosti. Modeli snage od 75 do 95 KS proizvode se u renomiranom MF pogonu u Beauvaisu i dostupni su u raznim performansama. U ovom razredu snage nijedna druga dostupna serija trenutno ne nudi toliko raznolikih varijanti, dodatnu opremu i pribor kao ova serija, a sve s ciljem kako bi svoju mašinu optimalno prilagodila potrebama na poljoprivrednom imanju.

Model Snaga/ KS Motor/Zapremnina Menjač
MF 4708 85 AGCO POWER 3 cil./3,3 l 12X12

Motor

3-cilindrični Common-Rail motor garantuje optimalnu potrošnju goriva, neobuzdanu snagu i maksimalnu pouzdanost. Visokoefikasni AGCO POWER motor uz minimalne emisije izduvnih gasova zadovoljava strogi standard za izduvne gasove Tier 4 Final. 3-cilindrični motori sa Common-Rail tehnologijom serije MF 4700 imaju vrlo kompaktnu konstrukciju, usled čega je bilo moguće povećanje rezervoara za gorivo kako bi se omogućili duži radni dani, a da se to ne odrazi negativno na radni kapacitet.

U motoru integrisani sistem za smanjenje emisije ne zahteva nikakvo održavanje. Primenjeni dizel oksidacioni katalizator (DOC) radi na protočnom principu tako da praktično ne može da se začepi. Izduvni gasovi protiču kroz katalizator usled čega dolazi do oksidacije ugljen-monoksida, gasovitih ugljovodonika kao i nesagorelog goriva i nesagorelog ulja. Na taj način se smanjuju opasne emisije. Efikasnost DOC-a obezbeđuje optimalnu snagu motora kod svih primena.
Sistem Selective Catalytic Reduction (SCR), koji ne zahteva nikakvo održavanje, smanjuje izduvne emisije i poboljšava efikasnost potrošnje goriva (kod MF 4708 i 4709).

Menjač

Traktori iz nove Massey Ferguson serije 4700 opremljeni su novim sinhroniziranim menjačem, koji u dve grupe ima sveukupno dvanaest brzina za vožnju napred i nazad. Šest brzina pokriva raspon brzine od 4 do 12 km/h koji je uobičajen za rad na polju; najveća brzina iznosi 40 km/h.

Osim toga, ovaj savremeni menjač može se udobno i jednostavno kontrolisati pomoću opcionalne PowerControl ručice na levoj strani s tri funkcije. Vozač može menjati smer vožnje (napred/nazad) ili odabrati prazan hod. Za poboljšanje preciznosti moguće je podesiti osetljivost reverzera.

Kabina

Kabina serije MF 4700 potpuno je novog dizajna i udovoljava svim zahjevima. Jedinstvene su karakteristike u ovoj klasi traktora udoban pristup kabini, velike staklene površine i prostranost. Ergonomski raspored upravljačkih elemenata i upravljačka ručica menjača takođe zadovoljavaju najstrože zahteve.

Kabina se po potrebi može opremiti klimom i sedištem za vozača s pneumatskom suspenzijom. Takođe je moguća ugradnja sedišta za suvozača koje u punom smislu zaslužuje svoje ime.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Makedonija
Datum objave oglasa: 03.09.2020.
Datum izmene oglasa: 25.10.2021.
Pregleda: 304
Šifra oglasa: 47999

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas