Massey Ferguson MF 5709 S

Austro Diesel GmbH RS

Kontakt - Austro Diesel GmbH RS

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415
E-mail: nenad.stepanic@austrodiesel.at

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Traktori serije MF 5700 S nadovezuju se na već isprobanu seriju MF 5700 SL i zadovoljavaju najnoviji standard emisija Tier 4 Final. Proširenjem na dodatni manji model MF 5709 S garantuje se apsolutno vrhunska tehnologija već od 95 KS.
Novi S-Effect  Masseya Fergusona i na tom modelu integriše brojne karakteristike poput novog terminala Fieldstar 5 sa ekranom na dodir, novim opcijama AutoGuide, opcijama LED osvetljenja kao i važnim izmenama detalja za više sigurnosti rukovaoca. Dizajn je takođe izmenjen, kako spolja tako i iznutra, pri čemu je od sada u seriji MF 5700 S dostupan omiljeni Multipad joystick poznat iz serija MF 6700 S, 7700 S i 8700 S.

Model Snaga/KS Motor/Zapremnina Menjač
MF 5709 S 95 Agco Power 4 cil./4.4 l Dyna 4/6

Motor

Novi četverocilindrični motor AGCO POWER zapremine 4,4 L pokreće modele serije MF 5700 S snage 95 do 130 KS. U tim modernim elektronski upravljanim motorima koristi se ubrzigavanje goriva pomoću zajedničkog voda (Common Rail) u kombinaciji s visokim dovodom vazduha kroz četiri ventila po cilindru kako bi se efikasnim sagorevanjem postigIe optimalne performanse i visoka ekonomičnost.

Zbog sofisticiranog dizajna, SCR tehnologiji treće generacije morao se dodati dizel oksidacioni kazalizator (DOC) koji ne zahteva održavanja kako bi se poštovale stroge granične vrednosti najnovijih propisa o izduvnim gasovima. Novi sistem  "All in one" nema nikakav uticaj na preglednost ili pristup održavanju.

Menjač

Dyna 4
Zahvaljujući impresivnim performansam i efikasnom dizajnu, menjači Dyna 4 neprevaziđeni su kad je u pitanju efikasnost, kontrola i udobnost. Šesnaest brzina napred i šesnaest brzina unazad mogu se u potpunosti menjati bez upotrebe kvačila. Menjačem Dyna 4 može se jednostavno i udobno upravljati ručicom PowerControl na levoj strani ili vozačkom polugom na desnoj strani što nećete pronaći nigde više u ovoj klasi.

Dyna 6
Menjač Dyna 6, posebno razvijen za modele s četverocilindričnim motorima snage 95 do 130 KS savršeno odgovara dužem osovinskom razmaku i izvanrednoj okretnosti ovih traktora. Pored izuzetne pristupačnosti korisniku za efikasan rad s prednjim utovarivačem, menjač raspolaže i inovativnim funkcijama za rad u polju.

Kabina

Kvalitetna kabina opremljena je prema najnovijim standardima i nudi odličan pogled kroz prednji vetrobran na uskoj udubljenoj haubi. Opremljena je mnoštvom funkcija  pomoću kojih se smanjuje radno opterećenje, a povećava ukupna radna produktivnost.

Možete birati između dvije kabine - "Essential" i "Efficient" s kojima traktor možete prilagoditi svim zahtevima. Zahvaljujući dvema različitim pozicijama kabine i odabiru između ravnog krova Slimline, staklenog krova Visio i krova Standard, zagarantovan je jednostavan pristup objektima.

Čitava serija dostupna je s opcionalnim mehaničkom suspenzijom, a svi traktori s četverocilindričnim motorima mogu se dodatno opremiti novom suspenzijom prednje osovine. Ostale opcije su klima uređaj i različita sedišta s pneumatskom suspenzijom.

Pored toga, nova upravljačka ploča opremljena je preglednim ekranom SIS Screen. Takođe, mogu se poručiti i opcije poput SpeedSteer-a i pripremljenosti na priključak Auto Guide.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 0,00 din
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 03.09.2020.
Datum izmene oglasa: 03.09.2020.
Pregleda: 188
Šifra oglasa: 47997

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas