Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

NorAn N-Max injektor tečnog veštačkog đubriva

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Mehanizacija.

Cena: na upit

Opis

Smestite azotno đubrivo tamo gde zaista treba, onda kada je najpotrebnije i u obliku koji se odmah apsorbuje! Kukuruz jako brzo napreduje posle V8 faze razvoja. U tom periodu, zbog ubrzanog rasta, zahteva velike količine azota. Uz pomoć NorAn N-MAX mašine za injektiranje tečnog đubriva, hranlјivu materiju ćete uspeti da smestite tačno tada i tačno tamo kada i gde je najpotrebnija za bilјku. Veštačka đubriva u obliku granulata ne deluju dok ne dobiju vlagu i bilјka ih ne može apsorbovati, zbog čega mnoga gazdinstva prelaze na upotrebu tečnih đubriva. Na taj način kukuruz će primiti više hranlјivih materija, smanjiće se isparavanje, i manja količina materija će dospeti – putem ispiranja – u podzemne vode. Krajnji rezultat će, pored istih troškova za đubrivo, biti povećani prinosi.

NorAn je prvi u Evropi 2017. godine razvio i proizveo mašinu za injektiranje tečnog veštačkog đubriva. Zahvaljujući kontinuiranom razvoju i inoviranju, NorAn N-MAX je 2021. godine na smotri polјoprivrednih mašina i opreme u Babolni osvojio prvu nagradu za inovacije "Mađarska poljomašina godine". Stručni žiri, čiji su članovi bili istaknuti stručnjaci, novinari, profesori i docenti raznih fakulteta, odao je priznanje autorima za sjajne inovativne rezultate i tehnologiji injektiranja tečnog veštačkog đubriva.

Injektori se mogu razmestiti po celoj radnoj širini rama kako bi se postigao međuredni razmak od 45, 50, 55 ili 75 cm.

Zahvalјujući radnim mašinama sa GPS upravlјačkim mehanizmom, i prilikom brzine od 14-15 km zagarantovana je bezbednost bilјa. Mašina NorAn N-MAX ima veoma visoku šasiju, koja se nalazi na visini od 85 cm od površine zemlјe, pa se bezbedno može koristiti i kada tretirane bilјke imaju prilično visoko stablo. Višegodišnja praksa pokazuje da upotreblјeno tečno đubrivo daje najbolјe efekte kada prvi tretman uradimo 15-30 dana nakon nicanja, a poslednji neposredno pre nego što bi traktor mogao da ošteti biljke. Prilikom split aplikacije doza je obično 2 x 150 l/ha, čime postižemo veći efekat nego kada bi se tečno đubrivo u celosti unelo u zemlјište u jednoj turi.

Info

Kategorija: Mehanizacija
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Grad: Novi Sad
Datum objave oglasa: 18.03.2022.
Pregleda: 138
Šifra oglasa: 53469

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas