Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Checchi & Magli
  • 11.06.2019. 18:00

TRIUM45 - najefikasnija sadilica na tržištu?

Sadilica je pogodna za presađivanje sadnica sa izrazito gustim lišćem kao što su duvan, kupus, paradajz, karfiol, komorač, konoplja, a procena proizvodnje je 4.500 - 5.000 biljaka po satu za svaki red!

Foto: Youtube (checchi e magli)/screenshot
  • 703
  • 13
  • 0

Iz kompanije Checchi & Magli ističu kako je ona najefikasnija sadilica na tržištu, a radi se o novom modelu TRIUM45 sa šest radnih redova.

Posebno je prikladna za velike radne širine, za mašine sa više redova ili za sadnju na neravnoj površini. Sadilica je pogodna za presađivanje sadnica sa izrazito gustim lišćem kao što su duvan, kupus, paradajz, karfiol, komorač, konoplja...

Sadilica sa potpunom kontrolom

Razmak između redova je minimalno 45 centimetara. Rotirajući zubac od 10 čaša (12 na zahtev) osigurava visoku efikasnost i udobnost za sadnju. Procena proizvodnje je 4.500 - 5.000 biljaka po satu za svaki red (6.000 -7.000 sa 12 rupica na razdelniku). U razdelnike se mogu stavljati valjkaste i piramidalne čaše sa sadnicama pa je tako osigurana kontinuirana distribucija (bez zaustavljanja). Jedinice koje ubacuju sadnice u zemljište su nezavisne i modularne.

Po izboru su dostupni posebni gumeni točkovi za vlažna i glinasta tla.

Kako ova sadilica izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:


Izvor: Youtube/checchi e magli


Tagovi

Checchi & Magli Sadilica TRIUM45 Sadnja kupusa Sadnja paradajza


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!