Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • RALU Srbija
  • 21.06.2017. 13:00

IFS standard za poštovanje strogih kriterijuma

Kompanija specijalizovana za logistiku hladnog lanca RALU Srbija sertifikovala je svoj sistem upravljanja poslovanjem i sigurnošću hrane, standardom IFS za transport, skladištenje i distribuciju.

Foto: RALU Srbija
  • 606
  • 29
  • 0

IFS standard garantuje poštovanje najstrožih kriterijuma sigurnosti hrane i sposobnost organizacije u upravljanju rizicima vezanim za sigurnost hrane. Ovaj prestižni međunarodni standard kvaliteta dobijen je nakon revizije od strane sertifikacijske kuće SGS.

Kvalitet i pouzdanost

Vladimir Milosavljević, direktor RALU Srbija rekao je da je ova kompanija odlučna da potvrdi klijentima da će transport, skladištenje i distribucija hrane, koje su im poverili, biti obavljeni uz poštovanje najviših standarda zdravstvene sigurnosti:

"Raduje me što nas klijenti kontinuirano prepoznaju kao kvalitetnog i pouzdanog partnera, što je zasigurno podsticaj za pružanje novih i specifičnijih usluga. I ubuduće ćemo biti predvodnik u uvođenju trendova u regionu, te se na taj način kontinuirano dokazivati kao kompanija koja pruža najbolje moguće logističko rešenje na jednom mestu".

RALU Srbija je osnovana 2010. godine i deo je RALU logistike - vodeće nezavisne regionalne logističke kompanije u segmentu hladnog lanca, koja na jednom mestu pruža logističko rešenje - od preuzimanja robe do isporuke na prodajno mesto. Uskoro će biti završen i logističko-distributivni centar u Ugrinovcima.

Upotreba IT tehnologije

RALU u skladu sa ovim standardom posebnu pažnju posvećuje čistoći i higijeni, kada je reč o transportu, skladištenju i distribuciji hrane.

Ujedno se čuva bezbednosti ispravnosti hrane, a tome doprinosi i IT tehnologija. Ona omogućava onlajn praćenje temperature u komorama s hranom, adresira maloprodajne objekate u koje su proizvodi isporučeni, evidentira vozila kojim su dostavljeni. Zahvaljujući tome može se zvršiti eventualno povlačenje proizvoda, ako se utvrdi potencijalna opasnost.

Foto: RALU Srbija


Tagovi

RALU Srbija IFS standard Hladni lanac Vladimir Milosavljević


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu