Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nestlé
  • 01.10.2015. 14:30

Nestle plasira u inostranstvu luksuznu čokoladu Cailler

Švajcarski konditorski gigant zaključio je više ugovora u inostranstvu kako bi proširio međunarodnu prodaju svoje luksuzne čokolade "kaje" (Cailler).

Foto: nestle.com
  • 709
  • 10
  • 0

Švajcarski konditorski gigant saopštio je da je zaključio više ugovora u inostranstvu kako bi proširio međunarodnu prodaju svoje luksuzne čokolade Cailler.

Ovaj proizvođač, poznat po markama široke potrošnje kao što su KitKet ili Buterfinger, ima ambiciju da unapredi prodaju u segmentu proizvoda visokog kvaliteta i cene, posebno na tržištu SAD-a, prenosi Rojters.

Čokolada Cailler, pakovana u bombonjeri, koja se odlično prodaje u Švajcarskoj, biće dostupna putem portala Amazon na tržištu SAD-a, Velike Britanije, Nemačke i Kine, kao i na fri šopovima na aerodromima u Ženevi, Cirihu, Dubaiju i Singapuru, dodaje se u saopštenju Nestlea.

Šef odeljka za slatki program, Sandra Martinez, rekla je da je Nestle procenio da marka Cailler, koju je 1819. kreirao François-Louis Cailler, u gradu Vevey, gde se sada nalazi sedište kompanije, ima ogroman međunarodni potencijal.

Foto: nestle.com


Izvori

Tanjug


Tagovi

Nestle Inostranstvo Plasman Čokolada Cailler Konditorski gigant Švajcarska KItKet Buterfinger Bombonjera