Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Tech PMD d.o.o
  • 07.11.2016. 13:30

Akcija Arma Trac traktora do kraja novembra!

Do kraja novembra meseca kompanija Agro Tech PMD d.o.o obezbedila je primamljivu akciju i specijalan popust na različite modele traktora Arma Trac uz garanciju od dve godine!

  • 24.446
  • 532
  • 0

Do kraja novembra meseca kompanija Agro Tech PMD d.o.o obezbedila je primamljivu akciju i specijalan popust na različite modele traktora Arma Trac uz garanciju od dve godine!

Traktori, turskog proizvođača, Arma Trac su zahvaljujući specifikaciji i tehničkim karakterisitkama univerzalnim za mala i srednja gazdinstva mogu da obavljaju sve poljoprivredne operacije u agregatu s određenim priključnim oruđima. S druge strane traktori Arma Track svoju namenu na velikim gazdinstvima nalaze kao drugi traktor. Proizvode se u skladu sa evropskim standardima.

Iz game traktora Arma Trac okosnicu prodajne palete na tržištu Srbije čine tri modela: Arma Trac 704e+, Arma Trac 1054e+ i Arma Trac 1104 Lux.

Traktor Arma Trac 704e+ - model sa snagom od 74 KS, korisiti se uglavnom na manjim poljoprivrednim gazdinstvima kao lakši traktor za prskanje, sejanje. Glavna karakteristika je mala potrošnja goriva. Cena mu je 23.300 eura + PDV!

Traktor Armatrac 1104 Lux traktor od 110 KS sa veoma moćnom elektro kontrolisanim zadnjim podiznim sistemom na manjim poljoprivrednim gazdinstvima može da bude traktor za teške poslove. Na većim poljoprivrednim gazdinstvima se koristi za lakše poslove kao što su sejanje i prskanje u kombinacijama sa prskalicama od 1.000 litara i sejalicama koje mogu težiti oko 2.000 kg. Može se kupiti po ceni od 32.000 eura + PDV!

Na pojedine modele ušteda do 3.000 eura

Traktor Armatrac 1054e+ sa motorom od 102 KS na srednjim veličinama gazdinstava se koristi kao traktor za lakše poslove kao što su prskanje, sejanje, transport. U manjoj meri je zastupljen na manjim poljoprivrednim gazdinstvima kao traktor za teške operacije kao što su oranje, tanjiranje. Model 1054 e+ je od prošle godine kao najtraženiji dobio akcijsku cenu od 25.000 eura+PDV. Redovna cena ovog modela je 3.000 eura veća. Kvalitet, pouzdanost i prihvatljiva cena ove serije traktora je dovela do toga da je model 1054e najprodavaniji u svojoj klasi.

Zajedničko za sva tri modela 704e+, 1054e+ i 1104 Lux je kabina koja obezbeđuje komfor rukovacou u radu. Sistem klimatizacije je u redovnoj opremi, a svi traktori se isporučuju s kompresorom.

Zgrabite popust do kraja novembra!

Kompanija Agro Tech čije je sedište u Trešnjevcu, a predstavništvo u Novom Sadu, na domaćem tržištu prepoznatljiva je po širokoj paleti poljoprivrednih mašina koje nudi korisnicima, od mašina za osnovnu obradu zemljišta, negu useva, setvu, tehnike za stočarsku proizvodnju pa do univerzalnih kombajna i transpotnog programa.

Ne smete propustiti ovu akciju, poručuju iz Agro Tech-a! Za više informacija o akcijskim cenama mehanizacije, pogledajte priloge ispod teksta ili kontaktirajte Agro Tech na telefon: +381 60 653 5778.


Dokumenti


Tagovi

Agro Tech PMD d.o.o Traktor Arma Trac 704e+ Arma Trac 1054e+ Arma Trac 11004 Lux Akcija Poljoprivredno gazdinstvo Mašine za obradu zemljišta