Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Carraro traktori
  • 22.05.2017. 08:00

Carraro traktori za posebne uslove i terene!

Traktori poznatog italijanskog proizvođača Carraro "Tre Cavallini" već dugi niz godina su prisutni u svetu. Carraro proizvodi specijalizovane traktore za radove u voćarstvu i vinogradarstvu.

Foto: carrarotractors.com
  • 2.179
  • 231
  • 0

Traktori poznatog italijanskog proizvođača Carraro "Tre Cavallini" već dugi niz godina su prisutni u svetu. Logotip kompanije nastao je šezdesetih godina prošlog veka kada su glavna delatnost Carraro grupe bile poljoprivredne mašine.

Sadašnji aspekt poslovanja kompanije Carraro fokusiran je na prenosne sisteme za poljoprivredne mašine. Carraro proizvodi specijalizovane traktore za radove u voćarstvu i vinogradarstvu.

Carrarov Vigneto Largo model zadovoljava potrebe današnjih poljoprivrednika, pružajući praktično i pouzdano rešenje, a istovremeno garantuje udobnost. Dostupan s 75, 88 i 100 KS s FPT motorima.

S elegantnim dizajnom i obnovljenim izgledom, novi raspon serije Carraro Agricube predstavljen je specijalizovanom tržištu kako bi udovoljio raznim potrebama poljoprivrednika. Kompaktan dizajn, ergonomska rešenja i udobnost koju pruža čine Agricube seriju savršenim izborom za razne poslove na poljoprivrednim gazdinstvima.

Carraro traktori odličan su izbor za teže pristupačne terene

Agricube Vigneto/Vigneto Largo/Frutteto

Agricube Frutteto (F), Vigneto Largo (VL), Vigneto (V) serije dostupne su s FPT F5C motorima od 75 i 88 KS kao i s motorom FPT NEF od 100 KS.

Širok raspon brzina, dostupnost s kabinom ili platformom, nagibni prednji okvir, sve to čini seriju svestranom i prikladnom za sve potrebe. Osim toga, dostupna je opcija s ugrađenim PTO i prednjim podizačem, Cat. II s kapacitetom dizanja od 1.300 kilograma.

Carraro traktori za specijalizovanu proizvodnju

Ceo raspon serije ima mehaničko zadnje podizanje (osnovna verzija) i elektronski zadnji podizač sa spoljnom kontrolom dizanja (dodatna oprema). Obe verzije garantuju kapacitet dizanja od 2,65 tona.

Jasan, kompaktan i dinamičan dizajn

Hauba Carraro Vigneto serije

Elegantna hauba je jednostavna za otvaranje i zatvaranje i omogućuje praktičan rad. Elektronski daljinski upravljač smešten na oba zadnja blatobrana, olakšava rukovanje zadnjeg dizanja opreme.

Agricube završava niz specijalizovanih traktora s verzijom Vigneto. Takođe je dostupan s kabinom ili platformom. Njegove kompaktne dimenzije i ergonomski dizajn omogućavaju da se zadovolje svi zahtevi rada u uskim i teže pristupačnim mestima, bez smanjenja osećaja udobnosti. Model je dostupan s grejanjem kao osnovnom opremom te klimom kao dodatnom opremom.

Čak je i najmanji detalj razvijen da garantuje kompaktan, jasan i dinamičan dizajn, što su osnovni zahtevi za one koji se bave specijalizovanom proizvodnjom. S ovim traktorima doživećete prijatan i udoban rad, a osim ovih, dostupan je niz Carraro traktora pogodnih za rad u vinogradima i voćnjacima.

U videu pogledajte rad Carraro traktora na terenu!

Foto: carrarotractors.com


Tagovi

Antonio Carraro Traktor Vigneto Largo Agricube Frutteto Dizajn Hauba


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner