Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kioti traktori
  • 08.05.2017. 08:00

Dva nova Kioti traktora od sada i s kabinom!

Kioti traktori predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora!

Foto: kioti.com
  • 3.250
  • 246
  • 0

Kioti traktori koje proizvodi kompanija Daedong-USA Inc. predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora. Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC imaju isti hidrostatski menjač (HST) i minimalne vibracije koje korisnici vole upravo kod ove serije.

"Uzeli smo one karakteristike koje kupci vole kod serije CK10 i predstavili smo dva modela CK10SE koji nude nove standardne opcije i fabrički ugrađene kabine kako bi odgovarale svakodnevnim potrebama poljoprivrednika", kaže Piter Dong Kjun Kim (Peter Dong-Kyun Kim), predsednik kompanije. Ove nadogradnje povećavaju efikasnostost i udobnost korisniku, bez ugrožavanja performansi na terenu.

Traktori snage 35 do 40 KS

Kioti CK4010SE HC s kabinom

Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC osiguravaju napajanje snage od 29,4 do 31,9 KS s 540 obrtaja u minuti (rpm) i unapređeni su snažnim motorom od 35 do 40 KS. Pogon je na četiri točka sa zadnjim diferencijskim zaključavanjem, i pokretanjem u klizavim i drugim teškim uslovima rada.

Standardne karakteristike oba modela uključuju HST s pedalama za smanjenje potrošnje goriva. Modeli imaju i A/C i grejanje, što omogućava udoban rad u toku cele godine. Dodatna oprema pruža PTO Kit koji omogućuje modelima postizanje 2.000 obrtaja u minuti.

Od kada je predstavljen prvi Kioti traktor u SAD-u 1986. godine, Kioti se uvrštava među vodeće nacionalne marke traktora.

Svi novi modeli CK10SE serije s fabrički ugrađenom kabinom mogu se opremiti s Kioti KL4020 Front End Loader koji donosi maksimalnu visinu dizanja od 98,4 inča (249.94 cm) i kapacitet dizanja od 1.930 kilograma.

Novi modeli Kioti traktora s kabinama

Foto: kioti.com


Tagovi

Kioti traktori Piter Dong Kjun Kim Kabina HST PTO Kit SAD


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner