Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 20.04.2018. 12:00

Dyna 4 prenosnik još više proširuje izbor u MF seriji MF 5700 Global

Massey Ferguson, globalni brend kompanije AGCO (NYSE:AGCO), produbljuje i proširuje atraktivnost svoje inovativne serije traktora MF 5700 Global sa poznatim Dyna-4 prenosnikom, sada na raspolaganju za četvorocilindrične modele MF 5710 i MF 5711.

Foto: Austro Diesel
  • 610
  • 66
  • 0

Massey Ferguson, globalni brend kompanije AGCO (NYSE:AGCO), produbljuje i proširuje atraktivnost svoje inovativne serije traktora MF 5700 Global sa poznatim Dyna 4 prenosnikom, sada na raspolaganju za četvorocilindrične modele MF 5710 i MF 5711
Modeli snage 100 KS i 110 KS sa Dyna 4 biće na raspolaganju i sa opcijom ogibljenja kabine. Ove novine, koje su predstavljene na sajmu Techagro 18 u Brnu, Češka Republika, od 8. - 12. aprila 2018., pridružile su se modelima MF 5708 i MF 5709 Dyna 4, trocilindričnim modelima koji su  predstavljeni nedavno na sajmu AgritechnicaShow 2017. 

Opremljena novim Dyna 4 prenosnikom za još bolje performanse i opcionim ogibljenjem kabine, serija MF 5700 Global sada nudi veći izbor i viši nivo specifikacija za one koji traže moderan, robustan i vredan traktor. 

MF 5700 Global serija - za one koji traže moderan, robustan i vredan traktor


Ove najnovije dopune proširuju Massey Fergusonovu seriju Global, koja sada klijentima nudi još širi izbor između upravljanja bez kvačila Dyna 4 prenosnika i lakog rukovanja sa postojećim, najmodernijim 12x12 mehaničkim prenosnikom.

"Opremljeni Dyna 4 prenosnikom, novi traktori MF 5710 i MF 5711 će se dopasti širokom krugu poljoprivrednika koji traže dodatne performanse i svestranost - naročito za rad u polju," kaže Frančesko Kvaranta (Francesco Quaranta), potpredsednik sektora prodaje i dodaje: "Nove funkcije, uz nedavno uvedenu opciju Visio krova, još više povećavaju učinak utovarivača. A poznati Dyna 4 prenosnik, sa četiri promene u toku kretanja, dodaje vodeću u branši upravljivost za ove robusne i ekonomične radne mašine".

Pune specifikacije serije MF 5700 sa tri i četiri cilindra

Tabela 1: Specifikacije serije MF 5700 Global

Model
MF 5708
MF 5709
MF 5710
MF 5710
Snaga motora
85 KS
95 KS
100 KS
110 KS
Motor
AGCO Power
 
3cil/3,3 litara
4cil/4,4 litara
Opcije prenosnika
Dyna-4 16/16 semi-powershift
12 x 12 sinhronizovan: standardno
NOVO: Dyna-4 16/16 semi-powershift opcija
Ogibljenje kabine
Opcija na oba modela
NOVO: Opcija na Dyna-4 modelima
Kapacitet polužja
4,3t
4,3t
4,3t
4,3t

 

  • Poznati Dyna-4, četvorostepeni prenosnik sa promenom prenosa pod opterećenjem sa T-polugom i Power Control režimom rada kao deo serijske opreme na modelima sa 85 KS i 95 KS, a sada kao opcija na modelima sa 100 KS i 110 KS;
  • Opcije prenosnika kočenja u neutralni položaj i AutoDrive;
  • Dokazano ogibljenje kabine kao opcija na svim Dyna-4 traktorima.

Dodatna sofisticiranost za jednostavne traktore

Dodavanje poznatog Dyna 4 prenosnika sa promenom prenosa pod opterećenjem kao i opcija dodatnog komfora putem ogibljenja kabine na novim modelima od 100 KS i 110 KS u Massey Ferguson seriji MF 5700 dodatno poboljšava modernu, nekomplikovanu konstrukciju serije Global.

Proizvedeni u nagrađivanoj fabrici Massey Fergusona u Boveu, Francuska, Dyna 4 opcija dopunjuje postojeće traktore MF 5710 i MF 5711, opremljene manuelnim prenosnikom 12 x 12.  Konstruisani na snažnoj šasiji serije MF 5700, sa silom dizanja od 4,3 t, ovi isplativi traktori, sa Dyna 4 su idealni za širok dijapazon poslova u polju i transportu. Opremljeni su mnoštvom savremenih karakteristika, uključujući hidraulične komande za lakši rad, što ih čini savršenim za rad sa utovarivačem.

Poznati Dyna 4 prenosnik

Poznati i dokazani Dyna 4 prenosnik svestranoj seriji MF 5700 dodaje drugu dimenziju. Dyna 4 je visokoefikasan i obezbeđuje jednostavno i udobno upravljanje sa 16 brzina za kretanje napred i 16 za kretanje nazad sa četiri Dynashift (powershift) brzina u četiri opsega "Sporohodna" brzina je na raspolaganju kao opcija.
Sa četiri Dynashift brzine sa promenom u hodu u svakom stepenu prenosa, on nudi maksimalnu lakoću korišćenja preko levostrane Power Control poluge i T-poluge na konzoli.
Povrh jednostavnih promena opsega bez kvačila, on takođe pruža dodatnu sofisticiranost uz opcioni AutoDrive. U postavci "Automatic" time se automatski menjaju stepeni prenosa, u skladu sa opterećenjem motora i brzinom. Osim što olakšava rukovanje, tako se bira i najbolja postavka za performanse i ekonomičnu potrošnju goriva.

Dyna 4 - sa 16 brzina za kretanje napred i 16 za kretanje nazad

Funkcija kočnice u neutralni položaj

Uz Dyna 4 ide i dodatna opcija u vidu praktične funkcije kočnice u neutralni položaj. Ova izvanredna komanda značajno poboljšava i olakšava rad sa utovarivačem. Aktiviranje se vrši preko jednostavnog preklopnika i uključuje neutralni položaj kad god se pritisne kočnica, što znači da vozač koristi samo jednu papučicu.

Ogibljenje kabine za veći komfor

Nova opcija ogibljenja kabine značajno povećava komfor vozača na modelima MF 5700 Dyna 4. Ovaj potpuno mehanički sistem koristi dve silent čaure za podupiranje kabine na prednjoj strani, sa dva oprugama potpomognuta amortizera postavljena u dva zadnja ugla. Ovaj mehanički sistem ne zahteva akciju vozača, amortizacija se vrši preko amortizera i opruga sa unapred određenim postavkama.

O kompaniji AGCO

AGCO (NYSE: AGCO) je globalni lider u oblasti razvoja, proizvodnje i distribucije poljoprivredne opreme i rešenja i preko svog kompletnog asortimana opreme i srodnih usluga podržava veću produktivnost u poljoprivredi. AGCO proizvodi se prodaju preko pet ključnih brendova, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® i Valtra®, uz podršku od strane Fuse® precizne tehnologije i usluge poljoprivredne optimizacije. AGCO je osnovana 1990. godine i ima sedište u mestu Duluth, GA, SAD. 2017. god. AGCO je imala neto prodaju od $8,3 milijarde. Za više informacija posetite www.AGCOcorp.com

Za dodatne informacije, obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Challenger AGCO MF 5700 Dyna 4 Traktor


Partner