Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Foton traktori
  • 10.07.2017. 08:00

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj ceni!

Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju evropske standarde performansi i sigurnosti. Pogledajte performanse multifunkcionalne serije 8000!

Foto: topagrar.rs, fotonuk.com
  • 6.390
  • 319
  • 0

Foton traktori se izvoze u više od 70 zemalja i regija širom sveta i dizajnirani su za rad u najtežim uslovima. Jednostavnost je u fokusu procesa dizajna, što je ključ za jednostavan rad i lako servisirane motore. Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju evropske standarde performansi i sigurnosti.

Foton UK se specijalizovaao za nabavku i servis pristupačnih kompaktnih i srednjih traktora, bez smanjenja kvaliteta.

"Besprekorne performanse po nenadmašnoj ceni", kažu iz kompanije Foton. Traktori pogodni za poljoprivredne, baštenske, komunalne i opštinske radove, a multifunkcionalna serija 8000 s 4 točka i 90 KS idealna je za rad na malim i velikim farmama, kao i pouzdanim vožnjama za teže poslove. U kombinaciji s vodećim nacionalnim dizel motorom, naprednom italijanskom CARRARO 4 prednjom osovinom i vodećim nemačkim LUK sistemom kvačila, serija 8000 ima mnoge komponente kao i veliki brendovi traktora, ali po mnogo manjoj ceni. Potrošnja goriva pri maksimalnom broju obrtaja je 16 lit/ha. Podizna moć traktora na zadnjim polugama je 2.400 kg.

Foton traktor serija 8000

Dizel motor s turbo direktnim ubrizgavanjem

Nacionalni serijski motor, odobren prema ISO 9000, pruža pouzdanu i izdržljivu snagu kroz 4-cilindrični motor s direktnim ubrizgavanjem. Visoka sposobnost PTO usklađena je s dugotrajnim i lakim radom motora gde su korišćene najkvalitetnije komponente celog motora. Motor je u skladu sa regulativama Zakona o izduvnim gasovima Evropske komisije i samim tim u skladu sa zaštitom životne sredine.

16 x 8 prenos menjača s Creeper Box-om

16 brzina napred i 8 nazad s Creeper Box-om omogućuju veliki raspon stepena prenosa koji olakšavaju vožnju na neravnim terenima i rad s priključcima bez teškoća.

Unutrašnjost kabine serije 8000

Pogon na sva četiri točka lako se može odabrati pomoću prikladno postavljenog menjača. Dvostruka brzina PTO-a omogućuje da PTO radi na 540 ili 1.000 obrtaja u minuti kako bi ispunio razne zahteve priključnih uređaja.

Foton traktori ispunjavaju standarde evropske efikasnosti i sigurnosti prema EK Direktivi 2003/37/EZ.

S tri podesiva zgloba zajedno s više pozicionih stabilizatora olakšava se pričvršćivanje mašina. S dvostrukim hidrauličnim pumpama, upravljanje teškim priključcima je lako kao i vožnja bez priključaka.

Hauba se može lako aktivirati prekidačem na kontrolnoj tabli.

Foto: topagrar.rs, fotonuk.com


Tagovi

Foton Traktor Serija 8000 ISO 9000 Creeper Box


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner