Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 17.03.2016. 12:00

Globalni traktor MF 4700!

MF 4700 jednostavan i ekonomičan traktor, sa najvišim stepenom ugrađenog know-how, proizveden u najsavremenijim fabrikama.

  • 682
  • 30
  • 0

Serija Massey Ferguson 4700 se izrađuje pod nazivom "Globalni traktor" u pet pogona u svetu i uskoro će biti dostupan u Srbiji. Kratki rokovi isporuke za MF 4700 u Evropi su rezultat proizvodnje na licu mesta u francuskom Beauvais.

Proizvodnja ili montaža različitih modela serije MF 4700 vrši se prema regionalno specifičnim zahtevima kupaca u Indiji, Kini, Brazilu, Turskoj ili pak Francuskoj, čime se skraćuju rokovi isporuke i smanjuju troškovi. Komponente vozila, prilagođene specifičnim uslovima date zemlje, čine ovu seriju snage između 75 i 95 KS sasvim posebnom.

Karakteristike modela

Svi modeli (4707, 4708 i 4709) u klasama snage od 75, 85 i 95 KS, zadovoljajvaju standard izduvnih gasova Tier 4 Final i opremljeni su motorom Agco Power trocilindrični od 3,3 litara. Maksimalan obrtni momenat od 355 Nm uz samo 1500 o/min smanjuje potrošnju goriva, razvoj buke i habanje. Memorija obrtaja motora može se aktivirati preko dugmeta u kabini, čime se, na primer kod radova sa kardanskim vratilom, može uključiti konstantan broj obrtaja. Jednodelan poklopac motora omogućava jednostavno održavanje.

Novi mehanički menjač nudi 12 brzina za kretanje napred i 12 brzina za kretanje unazad sa mehaničkim ili opcionim elektro-hidrauličnim menjačem promene smera. Za dovoljan pritisak brine Open Center hidraulični sistem visokog pritiska sa tandem pumpom. Zupčasta pumpa visokog pritiska snabdeva glavne potrošače kao što su pomoćni regulacioni ventili i zadnji podizni mehanizam. Druga pumpa stoji na raspolaganju za pogon na svim točkovima, blokadu diferencijala, upravljanje prednjim kardanskim vratilom i upravljački mehanizam.

MF
Modeli MF 4700 u polju

Dodatna obeležja modela MF 4700 Global Series su elektronska regulacija podiznog uređaja, udobno opsluživanje putem poluge sa elektronskim upravljanjem kao i zadnji podizni mehanizam sa silom dizanja od 3.000 kg. Modeli serije MF 4700 su opremljeni nezavisnim kardanskim vratilom koje se priključuje elektrohidrauličnim putem.

Posebno obeležje je prostrana, kompletno iznova razvijena kabina sa klima uređajem i izuzetno funkcionalnom opremom. Savršen pogled na sve strane omogućavaju vitki poklopac motora kao i zaobljena bočna stakla i zadnji prozor koji se lako otvara.

Podrazumeva se da je MF 4700 savršeno pogodan za primenu kao prednji utovarivač i da je kompatibilan sa opsežnom MF ponudom za prednje utovarivače.

Objedinjeni međunarodni know-how u jednom traktoru

Multinacionalni inženjerski timovi su MF Global Series razvili potpuno iznova novi dizajn i novu platformu. Njihov zadatak je bio da iz osnova preispitaju koncept traktora, praktično da ga "ponovo izmisle", da prerade svaku pojedinačnu komponentu u smislu funkcionalnosti, optimizuju ukupnu efikasnost i da pritom u novi dizajn integrišu tipična Massey Ferguson svojstva podesnost za namenu i pouzdanost. Jednostavan i ekonomičan traktor, sa najvišim stepenom ugrađenog know-how, proizveden u najsavremenijim fabrikama.

Za više informacija o samom modelu informišite se kod predstavnika Austro Diesela na jedan od dole navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Massey Ferguson MF 4700 Globalni traktor Agco Power Zupčasta pumpa Kardansko vratilo Know-how


Partner