Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hurliman traktori
  • 26.06.2017. 08:00

Hurlimanov Princ ne prestaje da zadivljuje!

Hurlimanova Princ serija ima niz neponovljivih karakteristika koje nude ranije, nezamislive, nivoe performansi malih traktora, a ključ uspeha Princ traktora je njegov hidraulični sistem. Pogledajte zašto!

Foto: huerlimann-tractors.com
  • 3.760
  • 231
  • 0

Hurliman (Hürlimann) u svojim modelima spaja najmoderniju mehaničku i elektronsku tehnologiju. Naglasak je na zadovoljavanju standarda udobnosti, veoma niskoj potrošnji goriva i završnoj obradi, delovi su tradicije ove švajcarske kompanije i njene duge istorije.

U svojoj ponudi nude seriju Princ (Prince) s modelima 35, 45, 45 Basso i 55. Unutrašnja čvrstoća, kompaktne dimenzije i neuporediva udobnost - niz neponovljivih karakteristika koje nude ranije, nezamislive, nivoe performansi malih traktora. Hurliman Princ nudi svestrani asortiman višenamenskih traktora za rad u polju i za male farme, hobiste i specijalizovane poljoprivredne proizvodnje.

Princ je takođe pouzdano i brzo rešenje za brži rad u staklenicima, rasadnicima i u održavanju parkova. Niska platforma verzije Princ je savršeno prilagođena za rad u voćnjacima i vinogradima s niskim biljkama.

Jednostavnost korišćenja odlika Princ traktora

4-cilindrični Mitsubishi Euro III motor, s direktnim ubrizgavanjem tečnosti za hlađenje nastavlja da impresionira. Izvrsna potrošnja goriva u kombinaciji s velikim rezervoarom od 38 litara koji se nalazi između motora i upravljačke ploče osigurava impresivan raspon koji se može dodatno proširiti tankom od 15 litara. Postavljanje rezervoara iza motora poboljšava efikasnost sistema hlađenja i efikasnije odvaja vozača od odeljka motora.

Hurliman Princ traktor odličan za male farme

Odličan prenos i sinhronizovani Power shuttle reverzer kao standard u čitavom rangu traktora čine vožnju i manevrisanje još jednostavnijim. Jednostavnost korišćenja jedna je od najvećih snaga Hurliman Princ traktora. S 12 brzina napred i 12 nazad, od kojih su sve sinhronizovane, prenos Princ traktora omogućuje prijatnu vožnju do najviše brzine od 30 km/h.

Hurliman Princ serija je dostupna s modelima 35, 45, 45 Basso i 55.

Tabela 1. Tehničke karakteristike Princ modela traktora

Modeli Princ traktora

35

45

55

Maksimalna snaga (KS/kW)

28.5/39

31.5/43

37/51

Kapacitet podizanja (kg)

1.200

1.200

1.200

Minimalna širina (mm)

1220 1358

1360 1442

1360 1442

Težina s kabinom (kg)

1250 1530

1320 1580

1320 1630

Ključ uspeha Princ traktora je njegov hidraulični sistem: s 30 l/min. pumpom za 1.200 kg kapaciteta zadnjeg podizanja i pomoćnih razdelnika i odvojeni krug za hidraulični servo s 15 l/min pumpom za lako upravljanje čak pri malim brojevima obrtaja motora.

Prostrana kabina osigurana je Silent-Blockom kako bi se smanjila vibracija i buka za najviši stepen udobnosti vozača. Bez buke, bez vibracija i dosta prostora pojedinosti su koje prave razliku. Šira platforma omogućila je postavljanje sedišta s jastucima od 450 mm. Rezultat je udobno i ergonomsko sedište vozača sa svim kontrolama postavljenim racionalno i na dohvat ruke.

Hurliman Princ traktor

Foto: huerlimann-tractors.com


Tagovi

Hurliman Princ Traktor Basso Farma Hidraulični sistem Švajcarska Kabina


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.