Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stogodišnji poljoprivrednik
  • 25.07.2019. 15:00

Ima 101 godinu i još uvek vozi kombajn: Nikad se nisam bojao posla

Vilijams je uspeo da se vrati na mesto vozača na svoju 79. žetvu pšenice. Sve dok se može popeti u kombajn i sesti u njega, ima nameru da pomaže svojoj porodici.

Foto: Youtube SUNUPTV/screenshot
  • 4.010
  • 485
  • 0

San svakog poljoprivrednika je da može da radi na svom gazdinstvu koliko god može. Ipak, da li možete da zamislite da upravljate kombajnom sa 100 godina?

K.B. Vilijams u oktobru je napunio 101 godinu i još uvek žanje pšenicu sa svojom porodicom u Oklahomi. Vožnja kombajna bila je njegova motivacija da lakše prebrodi rehabilitaciju nakon nedavnog pada, rekao je za SUNUPTV.

Vilijams je uspeo da se vrati na mesto vozača na svoju 79. žetvu pšenice. Sve dok može da se popne u kombajn i sedne u njega, ima nameru da pomogne svojoj porodici. Vilijams kaže: "Nikad se nisam bojao posla. Jako sam dobro uživao u poljoprivredi."

Sa četiri generacije na farmi, Vilijams ima mnogo toga na šta može da bude ponosan. A kako izgleda dok kombajnira, pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

100 godina Kombajn K.B. Vilijams Poljoprivreda


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!