Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Syngenta Agro
  • 10.12.2018. 12:00

Kada kažem suncokret, mislim Syngenta

Syngenta hibridi suncokreta SY Neostar CLP i SY Bacardi CLP za prinose iznad očekivanja!

Foto: Syngenta Agro
  • 463
  • 39
  • 0

Još jedna proizvodna godina je iza nas. Donela nam je ponovo povećane površine pod suncokretom, što je i opravdano visokim prosečnim prinosima tokom žetve. U poslednjih dvadesetak godina na našim prostorima skoro svaka druga godina se odlikuje sušnim uslovima. Takva je bila i 2017. kada je suncokret dobrim prinosima opravdao svoje mesto u plodoredu. U sezoni 2018. je bilo dovoljno padavina sve do žetve, što je pogodovalo većini ratarskih kultura, a suncokretu donelo izuzetan rod. 

Pravilan odabir hibrida je ključan u borbi za postizanje željenih prinosa. Tehnologija koja zauzima sve veće površine u poslednje tri godine, zbog izuzetnih ostvarenih prinosa je Clearfield PlusÒ tehnologija.  
Syngenta, kao jedina kompanija na tržištu, u svojoj ponudi ima sve tipove tehnologija u proizvodnji semena suncokreta. Syngenta uspešno razvija i Clearfield PlusÒ sistem proizvodnje. Dokazani Syngenta hibridi Clearfield PlusÒ sistema i u narednoj sezoni su:

Pravilan odabir hibrida je ključan u borbi za postizanje željenih prinosa

SY BACARDI CLP je jedan od hibrida sa najvećim rodnim potencijalom i sadržajem ulja, veoma prilagodljiv u različitim proizvodnim uslovima, a naročito pogodan za intenzivne uslove gajenja.

SY NEOSTAR CLP je nova zvezda na našem tržištu. Izuzetno rodan hibrid i konstanto stabilan u proizvodnji u poslednje tri vrlo različite proizvodne godine. SY BACARDI CLP i SY NEOSTAR CLP se obavezno gaje uz upotrebu preparata LISTEGO PLUS (max 2l/ha), da bi njiva bila čista od problematičnih korova kao sto su: ambrozija, pepeljuga, veliki i zeleni muhar, štirevi, tatula, kereće groždje, dvornici.

Za više informacija o svim proizvodima kompanije Syngenta Agro, kontaktirajte njihov prodajno-stručni tim na jedan od niže navedenih kontakata!


Povezana biljna vrsta

Suncokret

Suncokret

Sinonim: - | Engleski naziv: Sunflower | Latinski naziv: Helianthus annuus L.

Suncokret potiče iz Amerike (Meksiko, Peru). Najpre je uzgajan kao ukrasna biljka, seme je korišteno za ishranu ptica, a ljudi su jeli jezgro iz semena. 1840. godine je prvi put... Više [+]

Tagovi

Suncokret Hibridi Syngenta Sy Bacardi Sy Neostar Listego Plus Korovi Clearfield Plus


Partner

Syngenta Agro d.o.o

Omladinskih brigada 88b, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel: +381(0) 11 3129982, e-mail: agro.email-srbija@syngenta.com web: https://www.syngenta.rs/