Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priključna mehanizacija
  • 09.04.2018. 08:00

KUHN sejalica vrhunska i u najtežim uslovima!

Predstavljamo pneumatsku sejalicu KUHN Espro 6000 R !

  • 680
  • 56
  • 0

Predstavljamo pneumatsku sejalicu KUHN Espro 6000 R.

Ova polu-nosiva pneumatska sejalica namenjena je za minimalnu pripremu setve s aplikacijom semena od jednog do 430 kilograma po hektaru. Opremljena je sa 40 konkavnih diskova prečnika 460 milimetara i 5 milimetara debljine. Po dva diska su montirana na jedan nosač, a osiguravaju dobru pripremu u najtežim uslovima uz smanjenje ukupne težine i lako podešavanje dubine pomoću distanci.

Ovakvo podešavanje osigurava poravnanje zemlje za ravnomernu dubinu setve. Oprema ulagača sa duplim diskom, prečnika 350 i debljine 3 milimetra, osigurava preklapanje diskova i otvaranje zemljišta za setvu. Dvostruki disk omogućava lak prolaz biljnih ostataka.

Novo podešavanje KUHN CROSSFLEX montiranja diskova na polietilenske blokove omogućava amortizaciju prilikom nailaska na strano telo, ravnomeran pritisak kao i minimalno održavanje i to sve bez potrebe podmazivanja. Podešavanje dubine i pritiska ulagača obavlja se centralizovano na dva mesta umetanjem distanci na hidraulični cilindar.

VT 50 terminal sa ekranom osetljivim na dodir (touchscreen) pruža brzi i lagan pregled i unošenje parametara. Prikazuje brzinu kretanja traktora, nivo semena u rezervoaru, brzinu turbine i uređaja za doziranje. Za traktore bez navigacije ugrađeni su hidraulični markeri.

U videu pogledajte rad sejalice KUHN Espro 6000 R!

">http://

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Kuhn Sejalica Prezentacija Setva

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.