Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Optima HD i HD E-Drive pneumatske precizne sejalice
  • 05.04.2018. 12:15

Kverneland sejalice - višenamensko rešenje za kukuruz i višeredne kulture

Danas, elektronska kontrola uređaja i mašina postaje sve bitniji faktor moderne poljoprivrede. Što se seme preciznije i ravnomernije seje, mogući prinosi su sve veći.

  • 1.643
  • 137
  • 0

Za sve vrste obrade i razne metode višeredne setve, Kverneland nudi dokazano dobru tehnologiju koja ispunjava sve zahteve preciznog sejanja. 

Danas, elektronska kontrola uređaja i mašina postaje sve bitniji faktor moderne poljoprivrede. Što se seme preciznije i ravnomernije seje, mogući prinosi su sve veći. Sa elektronskim aplikacijama GEOcontrol i GEOseed® Kverneland Grupa za Optimu obezbeđuje maksimalni učinak mašine i sprečava duplo zasejavanje. Čak i u potpunom mraku, rezultati setve će biti vrhunski. 

Optima se može koristiti za klasičnu setvu ili malč usejavanje (u zavisnosti od dodatne opreme). Optima je dostupna u radnim širinama od 3-12m, sa fleksibilno podesivim međurednim rastojanjem i širokim izborom dodatne opreme.

Srce setvenog aparata i moduli

Bez trenja. Bez habanja. Kvernelandova patentirana tehnologija srca sejalice je rezultat temeljnog razvojnog procesa koji je troškove održavanja sveo na minimum. 
 

Bez trenja. Bez habanja

OPTIMA HD najzastupljenija - nosi setvenu tehnologiju Accord koja je u svetu poznata kao jedna od najpreciznijih tehnologija u setvi sirokorednih kultura. Tradicija kvaliteta koji je postavljao standard u preciznosti pocinje od 1960 godine. Od tada je Kverneland broj jedan za mehaničke i pneumatske sejalice kao i za pneumatske sejalice sa elektro pogonom. Elektronska kontrola setve i mašina postaje sve bitniji faktor moderne poljoprivrede.

Kverneland Optima HD

Što se seme preciznije i ravnomernije seje mogući prinosi su sve veći a mogucnost za ustede ogromna. Sa elektronskim aplikacijama GEOCONTROL i GEOSEED Kverneland Grupa za Optimu obezbeđuje maksimalni učinak mašine i sprečava duplu setvu i prazna mesta.

Ispod teksta potražite Kverneland cenovnik kao i sve karakteristike OPTIMA pneumatske precizne sejalice!

U kompaniji Titan Machinery u Novom Sadu, dostupne su 6-redne teleskopski sklopive pneumatske sejalice i 8/12 redne hidrosklopive pneumatske sejalice. Oba tipa su dostupna u vise nivoa opreme koju sami mozete da izaberete uz stručne savete Titan inžinjera.  

Kverneland Optima HD, 6 redi na 70/50 cm TELESKOPIK 12km/h, već od 14.990 eura +pdv.

  • Automatska kontrola setve - Visus;
  • 130+100 kg po bateriji.

Kverneland Optima HD E-drive - 12km/h, pogon nezavisnim elektromotorima za brzu i preciznu setvu na pripremljeno i nepripremljeno zemljište, već od 17.490 eura +pdv. Automatska kontrola setve - Tellus go!

O Keverneland kompaniji

Kverneland Grupa je vodeća međunarodna kompanija za razvoj, proizvodnju i distribuciju poljoprivredne mehanizacije i odgovarajućih usluga u poljoprivrednoj delatnosti. Jasan fokus na inovativnost omogućava jedinstvenu ponudu i širok izbor izuzetno kvalitetnih proizvoda. Kverneland Grupa nudi kompletan paket ciljnoj grupi koja se profesionalno bavi poljoprivredom, pokrivajući svojim asortimanom sve delatnosti od pripreme zemljišta, setve, silaže i baliranja, posipanja, razbacivanja, prskanja i elektronskih rešenja za traktore i poljoprivrednu mehanizaciju.

Za više informacija o akciji obratite se Kverneland distributeru kompaniji Titan Machinery na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Dokumenti


Tagovi

Titan Machinery Kverneland Optima Sejalice Optima H E-drive Akcija Setva


Partner