Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mahindra traktori
  • 14.08.2017. 08:00

Mahindra nije samo još jedan traktor!

Robusni i svestrani Mahindra 4WD traktori su pouzdana radna snaga koja je dizajnirana za obavljanje složenih zadataka. Karakterišu ih impresivne funkcije pa ovi traktori s lakoćom obavljaju teške poslove.

  • 5.860
  • 254
  • 0

Robusni i svestrani Mahindra 4WD traktori su pouzdana radna snaga koja je dizajnirana za obavljanje složenih zadataka. Karakterišu ih impresivne funkcije pa ovi traktori s lakoćom obavljaju teške poslove.

Idealni su za korišćenje prilikom primarne i sekundarne obrade, zatim se koriste prilikom zaštite useva, premeštanja, rezanja i pogodni su za upotrebu kao utovarivači. Dorasli su svakom zadatku koji se pred njih postavi.

Funkcije i prednosti Mahindra 4WD serije

Visoka pouzdanost pri radu utovarivača je osigurana prednjom osovinom koja je dizajnirana za teže traktore. Jaka prednja osovina s reverzibilnim hidrostatičkim upravljanjem osigurava manji ugao upravljanja, što olakšava lakši ulazak i izlazak u skučenim prostorima.

Modeli 6030 4WD i 7030 4WD koriste ograničeni diferencijal klizanja koji pruža dodatnu snagu vuče pri težim uslovima na terenu. Takođe, planetarna redukcija osigurava visoku nosivost pa je dizajnirana za najveća opterećenja u utovarivanju i radu u polju. Model 4530 4WD koristi prednji osovinski stepen prenosa.

Dvostruka spojnica je jednostavna i pouzdana, dizajnirana tako da dugotrajni poslovi prođu što jednostavnije i udobnije. Sadrži diskove velikog razmera koji omogućavaju efikasno prenošenje energije.

Mahindra 4WD serija - traktori dorasli svakom zadatku

Maksimalan kapacitet dizanja je 1.800 kg, a stabilnost i sigurnost osigurane su trostrukim priključkom. Podizne šipke i stabilizatori su dizajnirani tako da omogućavaju što jednostavnije spajanje.

Ove serije NEF motora nude kombinaciju efikasnosti, potrošnje goriva i pouzdanosti bez premca. Naprednim dizajnom osigurana je maksimalna vrednost obrtnog momenta do 238 Nm u 7030-4WD. A izvrsne karakteristike obrtnog momenta omogućuju kretanje u najtežim uslovima.

Ergonomski dizajnirana instrumentalna tabla jednostavna je za rukovanje. Merači su pametno raspoređeni, tako da je upravljačka ploča veoma pregledna.

Sedište ima jastuke koji se oblikuju, podesivu suspenziju i naslone za ruke, kako bi vozaču bilo što udobnije. Podešava se napred, nazad i u visinu. Sigurnosni pojas koji se uvlači je standardni.


Tagovi

Mahindra Traktor Mahindra 6030 4WD Mahindra 7030 4WD NEF motor


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner