Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 24.08.2017. 08:15

MF 5700 SL najbolji traktorski utovarivač u klasi!

Modeli serije MF 5700 SL su idealni traktori čak i za najzahtevnije primene prednjeg utovarivača.

Foto: austrodiesel.at
  • 697
  • 62
  • 0

Modeli serije MF 5700 SL su idealni traktori čak i za najzahtevnije primene prednjeg utovarivača. Uz MF multifunkcionalnu komandnu palicu imate potpunu kontrolu ne samo nad prednjim utovarivačem, već i nad hidraulikom i prenosnikom. A sve to bez skidanja ruke sa volana.

Traktori serije MF 5700 SL su specijalno razvijeni u cilju optimalnog protoka u kombinaciji sa širokom ponudom fabrički ugrađenih Massey Ferguson prednjih utovarivača. Neometani pogled na opadajuću haubu motora traktora MF 5700 SL i opcioni Visio krov pružaju optimalan pregled, u kombinaciji sa izvanrednim mogućnostima manevrisanja i opcionom SpeedSteer upravljačkom osovinom za bezbedan i jednostavan rad i u najskučenijem prostoru.

MF 5700 SL traktorski utovarivač - bez kompromisa

Dodatnu kontrolu omogućava funkcija kvačila koja automatski bira prazan hod kada se aktivira papučica kočnice. To znači da vozač mora da aktivira samo jednu papučicu. "Savršen tandem sa vrhunskom snagom i jedinstvenim pogledom na sve strane", kaže inženjer Johann Gram, direktor i član društva Austro Diesel GmbH.

Brzo podizanje i spuštanje i samim tim efikasniji rad obezbeđuje povećana hidraulična snaga od 100 l/min sa otvorenim sistemom ili 110 l/min sa Load Sensing sistemom. Brza promena smera vožnje, napred ili nazad bez aktiviranja kvačila, takođe su veoma jednostavni zahvaljujući PowerControl ručici sa leve strane.

"MF 5700 SL je pogodan kako za rad sa prednjim utovarivačem tako i za radove u polju i transportne poslove. Ovaj univerzalac je pravi izbor za gazdinstva koja u cilju optimalnog iskorišćavanja kapaciteta traže snažnu i pouzdanu mašinu za najrazličitije poslove", objašnjava inženjer Gram.

MF 5700 SL - Savršen tandem sa vrhunskom snagom

Pogon za četiri osnovna modela serije MF 5700 SL obezbeđuju najmoderniji AGCO POWER 4-cilindrični motori sa 100-130 KS. Ova serija takođe se ističe odličnom vidljivošću, najboljom okretnošću u branši kao i izvanrednom ukupnom efikasnošću u interakciji sa specijalno razvijenim prenosnicima. Ovi traktori, sa međuosovinskim rastojanjem od 2,55 m i neto težinom od oko 4,8 t pružaju izvanredan odnos snage i težine uz izuzetnu okretnost.

Massey Ferguson multifunkcionalna komandna palica

Nadalje, ekskluzivna multifunkcionalna komandna palica od Massey Fergusona omogućava lako rukovanje. Uz pomoć iste može se rukovati svim funcijama prednjeg utovarivača, a smer kretanja i stepen prenosa mogu se menjati samo jednom ručicom.

Komandna palica je integrisana na ili u naslon ruke i omogućava istovremenu kontrolu nad traktorom i prednjim utovarivačem, samo desnom rukom. Pored glavnih funkcija dizanje, spuštanje, punjenje i istovar, mogu se izvršavati i dve funkcije istovremeno - na primer: dizanje i punjenje, dizanje i istovar, spuštanje i punjenje ili spuštanje i istovar.

Visio krov poboljšava preglednost kod poslova utovara

Opcioni Visio krov poboljšava, već sada, izvanredna radna svojstva serije MF 5700 SL prilikom rada sa prednjim utovarivačem. Stakleni krov pruža, primera radi, savršenu preglednost prilikom slaganja bala slame i prilikom utovara prikolica. Po potrebi, staklo se zajedno sa zaštitom od sunca može za otvaranje gurnuti nazad u krov i obezbeđuje slobodan pogled na podignuti teret.

Proverene funkcije Dyna-4 i Dyna-6 menjača

Svi modeli serije MF 5700 SL mogu se po izboru opremiti Dyna-4 ili Dyna-6 menjačem sa promenom stepena prenosa pod opterećenjem, a koji imaju jednu vrlo popularnu funkciju: Prilikom aktiviranja pedala kočnice automatski se vrši izbacivanje iz stepena prenosa i time se, primera radi, ubrzava rad sa prednjim utovarivačem. Sa opcionalnim AutoDrive sistemom automatski se kod radova na polju uključuju 4 odnosno 6 stepena prenosa zavisno od opterećenja, a kod transportnih poslova uvek se ubacuje optimalni stepen prenosa.

Provereni i visokoefikasni Dyna-6 menjač na nivou osnovne funkcionalnosti pruža menjanje bez kvačila šest stepena prenosa u četiri grupe, te tako ima 24 brzine za kretanje napred i kretanje unazad. Kod Dyna-4 menjača se radi o 16 brzina za kretanje napred i kretanje unazad, uz četiri Dynashift stepena prenosa u četiri grupe. Elektrohidraulično opsluživanje omogućava takođe menjanje grupa bez kvačila.

Tabela 1: Pregled modela

Massey Ferguson MF 5700 SL Series

Model

MF 5710 SL

MF 5711 SL

MF 5712 SL

MF 5713 SL

Menjač

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

Dyna 4/Dyna 6

KS* max. pri 2000 o/min

100

110

120

130

Obrtni momenat max. pri 1500 o/min

420Nm

468Nm

502Nm

545Nm

Motor

AGCO Power 4,4 l, 4 cilindra , Tier 4 Final SCR

Varijante kabine

Essential/Efficient/Panoramic

MF 5700 SL - Ekonomični prednji traktorski utovarivači vrhunske klase:

  • Multifunkcionalna komandna palica omogućava jednostavno i lako rukovanje
  • Vrhunska hidraulika za povećanu efikasnost utovara
  • Opcioni Visio krov pruža izvanrednu preglednost
  • Ekonomični AGCO Power 4-cilindrični motori (Tier 4 final) sa 4,4 l zapremine i "All in One" SCR sistemom sa DOC tehnologijom koji ne zahteva održavanje
  • Izbor između Dyna-4 ili Dyna-6 menjača, u poluautomatskoj ili automatskoj verziji
  • Potpuno novo MF ogibljenje prednje osovine, efikasnije i savršeno integrisano u vozilo - takođe i uz priključeni prednji utovarivač i/ili prednju hidrauliku
  • Novi, veći displej u boji sa individualnim mogućnostima podešavanja
  • SpeedSteer upravljačka osovina
  • Auto-Guide 3000 sistem upravljanja sa inovativnom "Go-Modus" funkcijom

Pogledajte MF 5700 SL u radu:

Za više informacija obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: austrodiesel.at


Tagovi

MF 5700 SL Prednji utovarivač Austro Diesel Traktor Massey Ferguson Visio krov Johann Gram AGCO POWER Dyna-4 Dyna-6 Menjač


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer