Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cultimer L350
  • 05.02.2018. 08:00

Moćni Kuhn gruber!

Predstavljamo Cultimer L350 proizvođača Kuhn. Pogledajte prezentaciju!

  • 1.161
  • 97
  • 0

Predstavljamo Cultimer L350 proizvođača Kuhn - robusni ravni kultivator radne širine tri i po metra. Koristi se za intenzivno mešanje biljnih ostataka s tlom, seču korova nakon žetve pri dubinama od 5 do 15 centimetara i olakšano oranje.

Sve to je osigurano kombinacijom radnih tela diskova i valjaka. Cultimer ima klirens, odnosno visinu udaljenosti okvira od tla, od 84 centimetra što je izuzetno visoko. Omogućava odličnu propusnost mase s velikom količinom biljnih ostataka.

Preporučena minimalna snaga traktora za vuču ove mašine je 170 konjskih snaga, dok je najveća dozvoljena snaga 220 konjskih snaga.

Osim noževa, na gruberu se nalaze dodatna bočna krila radne širine do 350 milimetara, koja poboljšavaju efikasnost seče korova. Ima devet diskova prečnika 450 milimetara koji pospešuju mešanje ostataka s tlom što olakšava razgradnju.

Na kraju se nalazi T - ring valjak za sabijanje, prečnika 600 milimetara i težine 130 kilograma po metru. To osigurava pravilno sabijanje i razbijanje većih komada na glinovitim zemljištima. Isto tako pomaže pri razgradnji ostataka nakon obrade zemljišta, posle žetve. Okvir je napravljen od pravougaone grede dimenzije 100 x 100 milimetara, što ga čini masovnim i robusnim. Broj radnih tela je 12, a imaju sistem zaštite putem sigurnosnog vijka.

Pogledajte gruber Kuhn Cultimer L350 u radu!

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Kuhn Gruber Kultivator Cultimer L350 Obrada zemljišta