Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 19.04.2018. 14:30

Najbolji od najboljih - MF IDEAL dobio Red Dot Award

Kombajn MF IDEAL je dobio "Red Dot: Najbolji od najboljih" u kategoriji privredna vozila kod Red Dot Design Award 2018 za dizajn proizvoda.

Foto: Austro Diesel
  • 532
  • 59
  • 0

Kombajn MF IDEAL je dobio „Red Dot: Najbolji od najboljih“ u kategoriji privredna vozila kod Red Dot Design Award 2018 za dizajn proizvoda

Više od 6.300 proizvoda iz 59 zemalja je predato za ovogodišni Red Dot Award i iste je ocenjivao žiri od četrdeset članova, koji čine nezavisni specijalisti iz oblasti industrijskog dizajna. Potpuno iznova razvijeni MF IDEAL promeniće žetvu, a objedinjuje najmoderniji dizajn proizvoda i najnapredniju tehnologiju koja pomera granice mogućeg za poljoprivredna gazdinstva u celom svetu. Žiri je odao priznanje za inovativan ukupan koncept sa obiljem inovacija koje poboljšavaju učinak i koji je prikladno zaokružen jedinstvenim izgledom u grafitnoj boji. Red Dot Award predstavlja jednu od najprestižnijih svetskih nagrada za inovacije i dizajn, pri čemu se MF IDEAL dokazao u konkurenciji svih ostalih proizvoda iz različitih oblasti i industrijskih grana.

Kombajn MF IDEAL je mašina godine za 2018.!

"MF IDEAL od svog uvođenja konstantno žanje odlične rezultate“, kaže Frančesko Kvaranta (Francesco Quaranta), potpredsednik prodaje, marketinga i menadžmenta proizvoda kompanije Massey Ferguson za Evropu i Bliski istok. "Na sajmu Agritechnica 2017 je dobio srebrnu DLG nagradu za inovaciju, izabran je za mašinu godine u 2018. i povrh toga je dobio i nagradu publike. Red Dot Award je sada još jedan dokaz koji na upečatljiv način potkrepljuje uspeh Massey Fergusonove matične kompanije AGCO u uvođenju inovacija i izuzetnog dizajna", dodao je.

MF IDEAL je potpuno nova vrsta kombajna visokih performansi u čiji razvoj su direktno utkani zahtevi kako rukovodilaca pogona tako i vozača iz čitavog sveta. Ova serija sa svoja tri modela (451-647 KS) postavlja nova merila u pogledu efikasnosti u polju, a  koja omogućavaju značajno povećanje produktivnosti i protoka.

Najefikasniji procesor koji je AGCO ikada napravio

"Uz trenutno najveći fiksno ugrađeni bunker zrna u Evropi, najveću brzinu pražnjenja i najveću vršidbenu jedinicu*, prijatno je dobiti još jednu cenjenu nagradu za jedinstvene karakteristike opreme kombajna MF IDEAL. MF IDEAL pruža potpunu povezanost, maksimalan stepen sveobuhvatne automatizacije zahvaljujći IDEALharvest™ kao i vizualizaciju protoka materijala u realnom vremenu. Srce kombajna je najefikasniji procesor koji je AGCO ikada izradio. On garantuje prvoklasan finalni proizvod i kvalitet slame i uz to pruža maksimalan protok za vrlo širok spektar plodova i uslova. Veoma smo ponosni i zahvalni za ovu najnoviju nagradu, ali sada smo fokusirani na najvažniju od svih nagrada u našoj branši: uspešne klijente koji biraju MF IDEAL kako bi time optimalno rešili zadatke u svojim gazdinstvima“, zaključio je Frančesko.

Red Dot Award biće uručen 9. jula 2018. godine prilikom svečanosti u Aalto teatru u Esenu.

*Na osnovu uporednih podataka konkurencije, navedenih na njihovim veb sajtovima, na dan 8. avgust 2017.

Za više informacija, obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od dole navedenih kontakata!


Tagovi

MF Ideal kombajn Austro Diesel Massey Ferguson Inovacija Dizajn Red Dot AGCO


Partner