Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 16.07.2017. 10:30

Neka MF 7700 postane vaše novo radno mesto!

Massey Ferguson serijom MF 7700 nastavlja trend visoko pouzdanih, jednostavnih traktora s lakim održavanjem koji pružaju efikasnost prilikom izvođenja svih poljoprivrednih radova!

Foto: austrodiesel.at
  • 1.860
  • 148
  • 0

Traktor ​Massey Ferguson serije 7700 objedinjuje inteligentnu tehnologiju s jednostavnom i robusnom konstrukcijom za znatno poboljšanje produktivnosti uz istovremeno smanjenu potrošnju goriva i niske emisije izduvnih gasova. Oslanjajući se na izuzetno uspešnu seriju MF 7600, MF 7700 nastavlja trend koji je postavio Massey Ferguson za visoko pouzdane, jednostavne traktore s lakim održavanjem koji pružaju efikasnost prilikom izvođenja svih poljoprivrednih radova.

Devet modela u seriji MF 7700

Ponuda modela u seriji MF 7700 proširena je pa je od sada dostupan najjači model 7726 opremljen izvanrednim Dyna VT menjačem. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji motora, svi modeli ispunjavaju normu Tier 4 Final i nezavisno koji se menjač odabere, raspolažu snagom od +25 KS kroz sistem EPM (elektronska regulacija snage). Brojni noviteti i detaljna poboljšanja poput nove pneumatike prednje osovine, proširenih opcija hidrauličnog sistema, novih funkcija menjača i dorađenih kabina čine od serije 7700 savršenog partnera.

S devet modela u ovoj seriji, MF 7700 je jedan od vaših najboljih izbora koji ćete napraviti!

AGCO Power motor za velike uštede

Motori AGCO Power zapremnine 6,6 i 7,4 litre ispunjavaju najnoviju normu Tier 4 Final. Zahvaljujući efikasnom korišćenju SCR tehnologije, koju je Massey Ferguson uveo u poljoprivrednu mehanizaciju, sistem pročišćavanja izduvnih gasova ne zahteva nikakvo održavanje. Svi motori serije 7700 sa šest cilindara serijski po potrebi pružaju 25 KS više snage.

Serija MF 7700 posebno je dizajnirana da zadovolji potrebe poljoprivrednika, bez obzira na vrstu poslova kojim se bavi!

AGCO Power koncept motora ugrađuje se u traktore Massey Ferguson već nekoliko godina što predstavlja najefikasniji koncept motora kada je reč o uštedi goriva. Dobro osmišljen dizajn pojedinih komponenti i hladnjaka optimalno poboljšava efikasnost, a potrebno servisiranje istovremeno je svedeno na minimum.

MF 7700

Dyna menjač jednostavan za upotrebu

Menjači Dyna-4 i Dyna-6 s funkcijom Motor-Power-Management veoma su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja spojnice, a podatke o odabranoj grupi i stepenu prenosa možete pročitati na kontrolnoj tabli.

SpeedMatching dolazi u serijskoj opremi, a ovaj sistem garantuje automatski odabir stepena prenosa kod promene grupe. Deo serijske opreme takođe su AutoDrive, super brzine i ComfortControl.

"Znamo da traktor nije samo vozilo, već i profitni centar vašeg poslovanja", kažu iz Austro Diesela.

Funkcija Eco za veću uštedu goriva i efikasnost

Za najveću uštedu goriva i efikasnost motora, Dyna-6 modeli imaju funkciju Eco. Dyna-4 i Dyna-6 raspolažu sistemom Motor-Power-Management (EPM) za kontinuirano stavljanje na raspolaganje potrebne snage prilikom različitih uslova i režima rada, povećanu produktivnost i manju potrošnju goriva.

U Eco modusu traktor dostiže najvišu brzinu prilikom manjeg obrtaja motora, čime je smanjena potrošnja goriva i stepen buke.

Regulator graničnog opterećenja aktivira se prilikom povećanja opterećenja motora i smanjenjem broja obrtaja. Menjač smanjuje brzinu kretanja napred kako bi održao potrebnu snagu, a kod promene opterećenja traktor koristi najjaču snagu.

Sistemi Dyna-VT i DTM funkcionišu uz najvišu efikasnost i istovremeno garantuju ravnomernu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Udobna i prostrana kabina

Panoramska kabina je sa produženim vetrobranskim staklom, bočnim prozorima na otvaranje i mnogim poboljšanjima. Slobodan izbor raznih upravljačkih ručica i naslonjača za ruku, novi upravljački elementi u desnom stubu, nova ploča s instrumentima, SIS zaslonom (zaslon za podešavanja i informacije) i konzolom kao i oprema sa sistemom Datatronic CCD.

Kabine su dostupne s konvencionalnom mehaničkom varijantom ili potpuno novom aktivnom amortizacijom kabine (raspoloživa od kraja 2015.). Sve ove funkcije za vozača znače manje stresa, veću udobnost i na kraju veću produktivnost. Što je duže vreme upotrebe, to je veća korist.

MF 7700 može da postane vaša nova "kancelarija"!

Sve te performanse omogućuju korisniku lakši i jednostavniji rad, a što je korisnik produktivniji, to donosi više profita njegovom poslovanju. To je još jedno područje gde se MF 7700 izdvaja iz mase, kao i s opsežnim standardnim paketom opreme koji nudi.

U videu pogledajte MF 7700 u radu!

Za više informacija obratite se kompaniji Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: austrodiesel.at


Tagovi

Austro Diesel MF 7700 MF 7600 Massey Ferguson Traktor Dyna VT Tier 4 Final AGCO Motor SCR tehnologija Menjač Panoramska kabina


Partner