Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland traktori
  • 03.07.2017. 08:00

New Holland uveo SmartTrax gusenice na T9 seriju!

New Holland je uveo novine na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusenica s opcijama Standard Track i Deep Traction!

Foto: agriculture
  • 1.904
  • 155
  • 0

New Holland (Nju Holand) je uveo novine na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusenica s opcijama Standard Track i Deep Traction.

"Poslušali smo zahteve brojnih kupaca koji su tražili slično rešenje s manjim troškovima nabavke", rekao je Den Velen (Dan Valen), jedan od direktora u New Hollandu.

Novi Standard dizajn nudi ekonomičnu alternativu premium Hi-Idleru, s istim prednostima sa izuzetkom ugla pristupa. Oba modela Hi-Idler i Standard dostupni su s Agricultural lug ili Deep lug gusenicama za modele T9.600, T9.645 i T9.700. Agricultural lug gusenica ima visinu gazećeg sloja od 2 inča (5,08 cm), a kod Deep lug gusenice ona iznosi 2,6 inča (6,6 cm), što ih čini idealnim za vlažne terene ili meka zemljišta. Oba modela su dizajnirana s razmakom gazećeg sloja od 153,3 mm (6 inča), što poboljšava vuču u težim uslovima vremena i zemljišta i optimizuje čišćenje gazećeg sloja u blatnjavim i lepljivim uslovima na terenu.

Velikim otiskom smanjuje se zbijanje i oštećenje tla

Svi SmartTrax II modeli nude standardnu gusenicu širine 36 inča (91,44 cm). Vučna snaga je optimizovana za teške uređaje za obradu tla i velike sejačice i kada rade u vlažnim i težim uslovima. Veliki otisak povećava flotaciju, smanjuje zbijanje i oštećenje tla, što dovodi do povećane plodnosti tla i oticanje vode.

Sveukupne prednosti sistema SmartTrax uključuju:

  • okretanje punom snagom - Zglobno upravljanje povećava sposobnost da sve četiri gusenice ostanu na tlu u svakom trenutku, ne samo kad se vozi pravo.
  • dodir gusenica s tlom - Zahvaljujući oscilirajućim gusenicama, neravni tereni postaju prošlost za SmartTrax II. Gusenice će se jednostavno prilagoditi neravninama tla i osigurati vozaču da održi jednaku vučnu snagu i da smanji potencijalno klizanje.
  • pozitivan, efikasan pogon - SmartTrax II ima najveći pogonski točak u industriji. To je 100% direktni pogonski sistem - nema elemenata trenja koji se mogu klizati u veoma vlažnim uslovima.
  • maksimalne performanse - Svi modeli T9 serije traktora sa SmartTrax II opremljeni su Camoplast 5500 serijom gusenica, dizajnirane za rad u teškim uslovima, na neravnim i terenima pod nagibom koje smanjuju ukupni trošak rada.

Foto: agriculture1.newholland.com


Tagovi

New Holland Nju Holand SmartTrax Gusenice T9 serija Traktor Gazeći sloj Pogonski točak


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner