AgroKlub.rs

\

Ratarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Ratarstvo » Otporna i višenamenska FLIEGL Gigant prikolica

Otporna i višenamenska FLIEGL Gigant prikolica

Prikolica FLIEGL ASW 381

Otporna i višenamenska FLIEGL Gigant prikolica

Datum: 12.01.2018. 08:00

Kategorija:

Ratarstvo

Predstavljamo potisnu prikolicu FLIEGL Gigant ASW 381.

Predstavljamo potisnu prikolicu FLIEGL Gigant ASW 381. Prednja stranica prikolice hidrauličnim upravljanjem "klizi" prema napred i tako istiskuje teret kroz zadnja hidraulična vrata.

Visina fiksirane leve i desne stranice prikolice iznosi dva metra, a prednja i zadnja osovina se slobodno okreću. Nosivost tereta na prikolici, koja je teška 7,8 tona, iznosi 21.200 kilograma.

Zapremina prikolice bez kompresije je 40, a s kompresijom, kod tereta kao što su senaža i silaža, iznosi 64 kubna metra. Ukupna dužina platforme sa zadnjim hidrauličnim vratima je 8,1 metar, a širina je 2,4 metra. Šasija, napravljena od zavarenih čeličnih profila, pocinkovana je i otporna na deformacije.

Prikolica FLIEGL Gigant ASW 381 teška je 7,8 tona

Prikolica je opremljena kočnicama s dvokružnim kompresovanim vazduhom na sve tri osovine. Umesto zadnjih hidrauličnih vrata moguće je vrlo jednostavno postaviti PROFI razbacivač stajnjaka i istovarnu cev. Samim tim ova prikolica veoma lako postaje višenamenska.

Izvor i foto: Agroklub

Broj pregleda članka: 1085; Uspešnost članka: 128.25

Tagovi: Fliegl, Prikolica, Kočnice, Zapremina, ASW 381

Ključne reči članka: otporna, i, visenamenska, fliegl, gigant, prikolica, prikolica, metra, iznosi, prikolice, fliegl, gigant, fliegl gigant