Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Cena i rod pšenice
  • 16.07.2016. 17:30

Prinosi dobri - cena nije!

Žetva pšenice se polako provodi kraju. Prinosi su dobri, ali to za cenu ne može da se kaže.

  • 714
  • 35
  • 0

Uprkos kišama koje su prekidale žetvu, ratari bi ove godine, ipak, mogli da budu zadovoljni prinosima pšenice, što za cenu ne može da se kaže.

Nikola Krička iz Čalme, kod Sremske Mitrovice, važi za jednog od sremskih rekordera kada je reč o prinosima pšenice. To i ne čudi s obzirom na to da ovaj ratar svake godine primenjuje punu agrotehniku, a to se jasno vidi i na rezultatima. Ove godine, uprkos kišama, on očekuje prinos veći o 4 tone po katastarskom jutru.

Mnogi ratari su ove godine, zbog previše azota imali probleme sa poleganjem pšenice, ali Krička nije jedan od njih. Kako kaže - veoma je važno voditi računa o pravilnoj i blagovremenoj prihrani, jer se na kraju sve pokaže u rezultatima, kako ono dobro što ste uradili, tako i sve greške u proizvodnji.

Šta je sa cenom pšenice? Poslednjih nedelja ona je glavna tema među ratarima, a šta od cene očekuje ovaj ratar saznajte u video prilogu:


Tagovi

Cena pšenice Rod pšenice Nikola Krička Ratari Žetva Srem


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste probali slatko od ljubičice? Znate li koliko je hiljada cvetova potrebno za jednu teglicu? Uskoro na Agroklub-u