Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Solis traktori
  • 10.04.2017. 08:00

Solis traktori izuzetne snage u odnosu na veličinu

Solis traktori trenutno su dostupni od 20 do 90 KS. Nude odlične performanse, potrošnju goriva i odličan odnos kvaliteta i vrednosti traktora!

Foto: Agroklub, Solis Tractors UK Ltd/Facebook
  • 20.514
  • 699
  • 0

International Tractors Limited of India predstavlja novu seriju Solis traktora predstavljenih širom Evrope. Solis traktori trenutno su dostupni od 20 do 90 KS i sve su prodavaniji u svetu s podržanom servisnom uslugom i delovima. Modeli 2WD i 4WD dostupni su i bez kabine.

Solis traktori ispunjavaju zahteve kupaca za traktorima manjim od 100 KS i onima koji će biti isplativiji za njihovo gazdinstvo. Ovi traktori nude odlične performanse, potrošnju goriva te odličan odnos kvaliteta i vrednosti traktora.

Proizvodi ih kompanija International Tractors Ltd (ITL) u sastavu Sonalika Grupe, a jedni su od najvećih i najbrže rastućih proizvođača traktora u Indiji. Promet grupe iznosi blizu milijardu dolara. Proizvode oko 100 hiljada traktora godišnje. Traktori se uspešno prodaju u zemljama EU poput Francuske, Španije, Nemačke, Italije, Portugala, Poljske, Irske, Rumunije, Grčke, Mađarske, Bugarske, Holandije, Belgije, Danske, Finske, Češke i Velike Britanije.

Solis traktori dolaze u modelima od 20 do 90 KS

"Solis traktori vrede svaki uloženi dinar"

Solis 20 i Solis 26 kompaktni traktori opremljeni su originalnim Mitsubishi motorima. Upravo zbog motora odličnog kvaliteta, nude veliku snagu u odnosu na svoju veličinu kao i mogućnost dodatne opreme. Mogu doći u izdanju s prednjim utovarivačem, kosilicom, frezom.

Traktori većih konjskih snaga dolaze s Carraro menjačem, Bosch pumpom za gorivo, CBM-MITA hidraulikom, Luk kvačilom, Vapco kočnicom za prikolice, a sve se odlikuje veoma dobrim kvalitetom. Ceo raspon traktora (od 20 do 90 KS) dostupan je sa zaštitom od prevrtanja (ROPS) ili s potpuno opremljenom kabinom.

Solis 90

Ono što karakteriše Solis traktore je: velika snaga unutar raspona konjskih snaga, visok obrtni momenat, niski troškovi održavanja, lako dostupni i cenovno prihvatljivi rezervni delovi, niska potrošnja goriva potpomognuta dobrom garancijom.

Širenje prodaje na evropskom tržištu

Kompanijin odnos s kupcima:

  • kompanija neguje svoj odnos s kupcima i konstantno radi na poboljšanju i razvoju
  • prodajni tim je uvek na raspolaganju svojim kupcima i dostupni su za pružanje bilo kakve pomoći
  • zadovoljni su rastom prodaje najviše zbog usmene predaje i širenja zadovoljstva među poljoprivrednicima

Kompanija je započela prodaju na evropskom tržištu pre tri godine, a ove godine planiraju da u Evropu distribuiraju više od hiljadu traktora.

U videu pogledajte Solis 90 CRDi u radu!

Foto: Agroklub, Solis Tractors UK Ltd/Facebook


Tagovi

Solis Traktor International Tractors Limited of India Sonalika Grupa Indija Solis 90


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner