Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lindner traktori
  • 01.05.2017. 08:00

Upoznajte novu generaciju Lindner traktora!

Nova serija Lindner Geotrac traktora je jača, jednostavnija za upravljanje i udobnija od svoje prethodne verzije. Nova serija 4 opremljena je sistemom koja ima prigušenje vibracija prilikom rada kako bi se smanjila oštećenja.

Foto: Lindner
  • 4.389
  • 464
  • 0

Lindner je austrijska porodična firma koja uspešno posluje više od pola veka. Garanciju kvaliteta vrhunskih Linder proizvoda širom Evriope čini više od dve stotine motivisanih i obrazovanih radnika. S proizvodnjom od 1.450 traktora i transportnih vozila svrstali su se u red ozbiljnijih i većih proizvođača evropskog tržišta. U ponudi imaju traktore od 64 od 144 KS.

Nova serija Geotrac traktora je jača, jednostavnija za upravljanje i udobnija od svoje prethodne verzije. S najnovijim modelima, ne samo da je poboljšana preglednost, već su promene vidljive i ispod haube. Ugrađene su Perkins jedinice u motorima. Elektrohidraulični pogon na četiri točka i diferencijalni sistem zaključavanja pružaju udobnost i sigurnost. Mogu se lako aktivirati za nekoliko sekundi pritiskom na dugme. Okretni krug je manji od 8 m, mala i niska kabina čini ovu seriju traktora jednim od najlakših za manevrisanje i pogodnih za rad na terenima pod nagibom.

Dobro osmišljeni sistemi visokog kvaliteta

Dizajn je jedna od glavnih karakteristika Lindner traktora. Dobar dizajn ne tiče se samo izgleda, već osigurava savršenu ergonomiju, povećava udobnost i olakšava rad vozila. Dobar dizajn znači da su potrebe korisnika i njegova očekivanja od proizvoda ispunjeni na najbolji mogući način. Zajedno s Design Storz iz Zell am Seea, Lindner kontinuirano radi na unapređenjima vozila od sredine devedesetih godina. Geotrac je jedan od prvih traktora razvijenih prema najnovijim principima dizajna automobila. Robusni materijali garantuju trajnost i jednostavno održavanje.

Lindner traktori garantuju trajnost i jednostavno održavanje

Lindner ozbiljno shvata efikasnost!

Cilj Lindnerovog programa je kontinuirana optimizacija svih Lindnerovih vozila u smislu potrošnje goriva i efikasnosti. Istovremeno, korisnici mogu povećavati svoju produktivnost. Serija 4 već se susrela s ovim novim programom.

Prigušenje vibracija štedi traktor i priključke

U toku oranja ili košenja, teški priključci uzrokuju vibracije i udarce koji utiču na traktor, inovativni Lindner je opremio novu seriju 4 elektronskom kontrolom povezivanja koja ima prigušenje vibracija kao deo standardne opreme. Ovo tehničko otkriće sprečava prenošenje vibracija u traktor. Prednost je da su priključci, na primer plugovi, efikasno zaštićeni. Osim toga, moguća je veća brzina rada bez opasnosti od oštećenja opreme ili samog vozila. Po želji, elektronska kontrola povezivanja dostupna je i za prednje priključke. Serija 4 već danas ispunjava sve zahteve direktive EU koje štite vozače od vibracija i primenjuju se na sve poljoprivredne uređaje od 2014. godine.

Kabina Geotrac 64 traktora

Odvojeno upravljanje uljem

Lindner je Geotrac seriju 4 opremio snažnom hidraulikom. Odvojeno snabdevanje uljem i sistem s više krugova pružaju veću sigurnost i jednostavnost korišćenja. Dvokružni sistem opremljen je odvojenim pumpama za prenos brzine, upravljanje i radnu hidrauliku. Takav sistem izbegava kontaminirano ulje koje može uzrokovati oštećenja u menjaču. Pomoću upravljačke jedinice za merenje opterećenja, moguće je postaviti koliko će se ulja koristiti u svakom od kružnih sistema. Dalje, odvojeno upravljanje uljem garantuje da ulje za zupčanik brže postiže radnu temperaturu.

U videu pogledajte kako izgleda nova generacija Lindner Geotrac traktora!

Foto: Lindner


Tagovi

Lindner Traktor Geotrac Perkins Hidraulika


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dan kod dede na farmi i igranje sa telićima. :)