Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas kombajn
  • 19.02.2018. 08:00

Upoznajte univerzalni Claas Tucano 420

Bilo da se radi sa repicom, žitaricama, kukuruzom, suncokretom ili sojom, maksimalne mogućnosti primene kombajna Tucano čine ga univerzalnom mašinom.

  • 1.182
  • 136
  • 0

Predstavljamo kombajn Claas Tucano 420. Bilo da se radi s repicom, žitaricama, kukuruzom, suncokretom ili sojom, maksimalne mogućnosti primene kombajna Tucano čine ga univerzalnom mašinom.

Ovaj kombajn ima pogon na prednjoj i zadnjoj osovini, auto controll upravljanje hederom horizontalno i vertikalno, a pokreće ga Mercedes Benz motorom jačine 245 konjskih snaga. Mašina poseduje pet slamotresa čija je površina 4,4 kvadratna metra.

Volumen bunkera iznosi 7.500 litara, širina bubnja je 1.320 milimetara, a prečnik 450 milimetara. Kombajn ima mogućnost kukuruzne opreme, a poseduje SPECIAL CUT sečku kao i elektropodesiva sita. U standardnom paketu, ovaj kombajn dolazi s hederom od 5,6 metara.

Vršidbeni sistem APS

Prednje gume široke su 800 milimetara što smanjuje propadanje i gaženje zemljišta i olakšava održavanje nivelacije kombajna.

Vršidbeni sistem APS omogućuje drastično ubrzanje mase, više centrifugalne sile kao i odvajanje do 30% zrna. Elektronsko-optički senzori LASER PILOT, pomoću svetlosnih impulsa, traže ivicu između pokošenog i nepokošenog polja. Satelitski GPS pilot koristi signale sistema globalnog pozicioniranja i automatski vodi Tucano do 2 centimetra po dužini.

U videu pogledajte rad kombajna Claas Tucano 420!

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Kombajn Claas Tucano 420 Žetva GPS pilot

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li ste znali da su za neke od značajnih inovacija u poljoprivredi zaslužne žene? 💡 Njihove vizije unapredile su poljoprivredne prakse, bilo da je reč o održivosti, tehnologiji ili biodinamici. Harijet Vilijams Rasel, Rejčel Karson i Mar... Više [+]