Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hattat traktori
  • 15.05.2017. 08:00

Zadivljujući Hattat traktori i performanse!

Kombinujući maksimalne performanse traktora uz nisku potrošnju goriva, Perkins motori osiguravaju savršenu vuču!

Foto: hattattraktor.com
  • 3.372
  • 200
  • 0

Hattat holding osnovan je 1966. godine u Turskoj i do sada njegov sistem broji 21 firmu. Korporacija Hattat proizvodi delove za brojne strane proizvođače poljoprivredne mehanizacije, za kompanije Valtra, Caterpillar, Perkins, John Deere, a određene delove pravi i za američko tržište.

Trenutna proizvodnja delova za poljoprivrednu mehanizaciju, poput menjača, ima kapacitet proizvodnje za milion vozila godišnje. Kompanija trenutno zapošljava 4.000 radnika, a fabrike se nalaze širom Turske.

Niska potrošnja goriva i dug vek trajanja!

Hattat Compact serija dizajnirana je kako bi zadovoljila sve potrebe poljoprivrednika. Visoke performanse i dimenzije idealne su za rad u polju i u bašti.

Traktori prilagodljivi svim uslovima

Kombinujući maksimalne performanse uz nisku potrošnju goriva, Perkins motori osiguravaju savršenu vuču. Završićete svoje poljoprivredne aktivnosti i transportne aplikacije u kratkom vremenskom periodu sa širokim rasponom brzina.

Hattatova Compact serija pojavljuje se u turskim fazama proizvodnje s Perkins motorima poznatim širom sveta zbog njihove tehnologije i kvaliteta.

Perkins motori predstavljaju novu definiciju motora s dugim vekom trajanja i visokim performansama. Korisni su i prilagodljivi za vaše poslove i to stotinama sati bez ikakvog zahteva za održavanjem.

Hattat Compact serija

Sistem Turbo Intercooler smanjuje potrošnju goriva osiguravajući tako racionalniju potrošnju, što doprinosi boljem pogonu motora. Euro 3 motori su pristupačniji i osetljiviji na okolinu.

Maksimalna udobnost

Sedište za vozača osiguraće vam da se osećate kao kod kuće, a možete da ga prilagodite prema vašim radnim uslovima te ne čini da se osećate umorni u terenskim i transportnim operacijama. Savršeno pozicionirano sedište vozača pruža široku vidljivost koja olakšava nadzor nad vašim mašinama.

U videu pogledajte odlične performanse Hattat traktora C serije!

Foto: hattattraktor.com


Tagovi

Perkins motor Hattat traktori Moderna serija C3000 Compact serija Poljoprivredna mehanizacija Sistem Turbo Intercooler Euro 3 motor


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner