Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 09.05.2016. 12:00

Zgrabite popust na Lemken kultivator i tanjiraču!

Lemken daje popust i do 500 eura po metru zahvata na kultivatore Kristal i Karat, kao i na kompaktnu tanjiraču Rubin 9! Posetite ih na sajmu u Novom Sadu.

  • 1.318
  • 276
  • 0

Kompanija Lemken je povodom predstojećeg 83. međunarodnog Poljoprivrednog sajma pripremila novu akcijsku ponudu, pod motom "Sve je u mešanju", a ovoga puta je reč o strnišnoj obradi zemljišta pa se tako po povoljnim cenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristal i Karat, kao i kompaktna tanjirača Rubin 9.

Osim što će optimalno promešati tlo strništa, Kristal i Karat će, tvrde stručnjaci Lemkena, pripremiti setvenu posteljicu za direktnu setvu useva.

Tajna je u dobrom mešanju!

Karat je pogodan i za plitku obradu zemljišta s biljnim ostacima koji ostaju nakon kombajniranja, ali i za dublje i intenzivnije mešanje zemljišta. Inovativni sistem brze izmene radne dubine, bez potrebe primene alata, podesiće kultivator na plitku ili duboku obradu zemljišta, odnosno dubinu rada od 5 do 30 cm, pri čemu se konkavni diskovi automatski prilagođavaju nakon promene dubine. Opcija Contour Track omogućava automatsko održavanje željene radne dubine i na neravnim, brdovitim terenima.

Lemken Karat

Kultivator Kristal je dizajniran za optimalni kvalitet rada pri obradi strništa, kažu inženjeri Lemkena, jer njegov kompaktni dizajn omogućava bolju kontrolu radne dubine. Priključak do šest metara širine može da bude spojen u tri tačke, a polunošene verzije mogu biti kombinovane s Lemkenovom pneumatskom sejačicom Solitair.

Inovativni sistem brze promene podešavanja

Kod obrade lakših zemljišta, umesto standardnih TriMix, Kristal može biti opremljen DuoMix radnim jedinicama. Kao opcija, i kod Kristala je na raspolaganju inovativni sistem brze promene za brzo individulano podešavanje bez dodatnog alata.

Lemken Kristal

Za intenzivno i homogeno mešanje organskih materija i zemlje do 12 centimetara dubine i očuvanje gubitka vlage iz zemljišta u teškim uslovima namenjena je kompaktna tanjirača Rubin 9, idealna za plitku obradu zemljišta i pri visokim radnim brzinama. Visok kvalitet rada osigurava nazubljenim konkavnim diskovima promera 620 a debljine 6 mm, koji podržavaju kuglični ležajevi koji ne zahtevaju održavanje. Diskovi imaju mogućnost pojedinačnog finog podešavanja. Rubin 9 može imati 4 do 6 metara radne širine, i može se kombinovati s Lemken pneumatskom sejačicom.

Akcija traje do daljnjeg!

Uz popust od 500 eura po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu da uštede, u zavisnosti od modela, i do 3.500 eura. Popust traje do daljnjeg. Ne smete propustiti ovu akciju, kažu u Lemkenu, jer - tajna je u dobrom mešanju!

Za više informacija o akcijskim cenama mehanizacije, pogledajte prilog ispod teksta ili kontaktirajte Lemken predstavnika na jedan od dole navedenih kontakata!


Dokumenti


Tagovi

Lemken Kristal Karat Obrada zemljišta Contour Track Kultivator Tanjirača TrixMix DuoMix Rubin 9


Autor

Jozo Radišić

Više [+]

Stručnjak za mehanizaciju i zaljubljenik u poljoprivredu, sa velikim iskustvom u proizvodnji.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com