Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FishingBooker
  • 02.09.2017. 21:00

Ribolovačke ekspedicije širom sveta

Vukan Savić je strastveni ribolovac, koji je svoju ljubav povezao sa znanjem i kreirao onlajn platformu zahvaljujući kojoj možete da rezervišete pecanje širom sveta!

Foto: Barni
  • 442
  • 18
  • 0

Ljubav prema pecanju i želja za putovanjima mogu da vas navedu da uživate u svom hobiju na drugom kraju sveta. Upravo ovim vodio se Vukan Simić (28), koji je pre tri godine pobedio na "start up" takmičenju sa svojim projektom "FishingBooker".

Danas je to onlajn agencija za putovanja, koja omogućava pretragu i rezervaciju ribolovačkih ekspedicija širom sveta. Sedište im je u Beogradu, imaju 35 zaposlenih, a povezuju ribolovce iz celog sveta. Tako, na primer, ribolovci iz Australije preko ove platforme rezervišu pecanje na Maldivima.

100 miliona strastvenih ribolovaca svake godine rezerviše preko 1.5 miliona ekspedicija!

Od Arube, preko Jamajke do Zimbabvea ribolovci mogu da rezervišu brodove sa neophodnom opremom, istraže sa kojim kapetanima mogu da se povežu, kao i da saznaju koje vrste ribe mogu da pecaju na željenoj destinaciji.

Foto: Barni1 / Pixabay


Tagovi

Vukan Simić Start Up Pecanje Ribolovci Onlajn platforma


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.