Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pecanje
  • 24.08.2023. 13:30
  • Zapadnobački okrug, Vojvodina, Apatin

U Apatinu se održava Svetsko prvenstvo u pecanju za žene

Danas, u četvrtak od 17:30, na Trgu Nikole Tesle biće predstavljanje ekipa uz defile, kao i ceremonija svečanog otvaranja, dok nas za vikend očekuje takmičenje.

Foto: FB/Turistička organizacija Apatin
  • 228
  • 53
  • 0

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo u pecanju za žene održaće se u Apatinu od 24. do 27 avgusta, stoji na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Najboljih 14 selekcija iz isto toliko zemalja se od ponedeljka pripremaju na novopripremljenoj pecaroškoj stazi u rukavcu kod apatinske plaže, stoji na sajtu Opštine Apatin. Treninzi će trajati do petka i otvoreni su za javnost, tako da svako ko želi da prošeta stazom i pogleda na licu mesta kako izgledaju pripreme za takmičenje su dobrodošli.

Danas, u četvrtak od 17:30, na Trgu Nikole Tesle biće predstavljanje ekipa uz defile, kao i ceremonija svečanog otvaranja, dok nas za vikend očekuje takmičenje.

Ekipe će na stazi biti već od sedam časova kako bi pripremili svoja mesta za pecanje, zatim se očekuje prvi sudijski zvižduk koji će označiti da može da se počne sa hranjenjem mesta, dok će sledeći zvižduk u 10 časova označiti i početak takmičenja.

Ekipe će imati četiri sata u subotu i isto toliko vremena u nedelju da ulože svoje znanje i umeće kako bi imali što veći ulov. Posle 14 časova kreće merenje ulova i tada ćemo da znamo koja ekipa je najbolje prošla.


Tagovi

Svetsko prvenstvo u pecanju za žene Svetsko prvenstvo u Apatinu Pecanje 14 selekcija


Autor

Đorđe Lalić

Više [+]

Zaljubljenik u poljoprivrednu mehanizaciju i pionir agrarnog novinarstva