Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Centar za organsku proizvodnju
  • 29.08.2017. 09:00

11. Forum o organskoj proizvodnji u Selenči

Jedanaesti Forum organske proizvodnje održaće se 29. septembra u Selenči.

Foto: Centar za organsku proizvodnju Selenča / Facebook
  • 452
  • 21
  • 0

Jedanaesti Forum organske proizvodnje, koji organizuje Centar za organsku proizvodnju Selenča, biće održan 29. septembra u Selenči. Tema ovogodišnjeg Foruma je "Izazovi i perspektive - kuda ide Srbija".

Panel diskusija je centralni događaj. Diskutovaće se o stanju organske proizvodnje u Srbiji, podsticajima, tržišnim kretanjima, mogućnostima kroz IPARD program kao i o adekvatnom učešću u procesu evropskih integracija.

Prijavite se za B2B susret

Značajan segment Foruma zauzimaju Međunarodni poslovni susreti AgroOrganic B2B 2017. Očekuje se veći broj učesnika B2B susreta u odnosu na prošlu godinu, kada je 81 predstavnika iz deset zemalja uzeo učešće u susretima.

Za događaj se prijavljuje putem platforme : http://agroorganic2017b2b.talkb2b.net/.

Predstavljanje projekata

Na Forum će biti predstvaljen projekat "Organic bridge", koji je odobren kroz program Interreg IPA prekogranična saradnja između Srbije i Hrvatske, koji realizuju Grad Valpovo, "Tera tehnopolis" iz Osijeka, "Terras" iz Subotice i Centar za organsku proizvodnju Selenča. Učesnici Foruma će se upoznati i sa projektom "PeRsonalizovani javni sErvis za podršku uvođenju ZAP".

Nagrada za novinare

Prvi put će biti dodeljena nagrada za najbolji medijski prilog o organskoj proizvodnji pod nazivom "Selenča organik". Cilj konkursa je da promoviše proizvodnju i one koji se bave organskom proizvodnjom, kao i ulogu medija u tom procesu.

Forum se organizuje uz podršku Vlade AP Vojvodine,Vlade Kraljevine Švedske i Višegradskog fonda, a u suorganizaciji Poljoprivrednog Univerziteta u Nitri (Slovačka), Evropske preduzetničke mreže u Srbiji i EU Info Point Novi Sad.

Foto: Centar za organsku proizvodnju Selenča / Facebook


Tagovi

Organska proizvodnja B2B Projekti Forum organske proizvodnje Selenča


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.