Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacije
  • 23.01.2016. 18:00

12. Zimski seminar farmera na Tari

12. Zimski seminar farmera održaće se od 24. do 30. januara 2016. godine na Tari.

Foto: depositphotos.com
  • 555
  • 33
  • 0

Klub 100P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, na Tari organizuje 12. Zimski seminar farmera, koji će se održati od 24. do 30. januara 2016. godine u hotelu Omorika.

I na ovom seminaru će biti aktuelne teme iz domena poljoprivrede koje će učesnici raspravljati sa ljudima iz naučnih institucija, ministarstava, banaka i trgovačkih kuća.

Prošle godine je Zimski seminar okupio blizu 400 učesnika, među kojima i 50-ak najvećih svetskih proizvođača poljo mehanizacije, zaštitnih sredstava, semena, najveće banke, trgovačke kuće.

Zašto baš Tara? Vojna ustanova Tara sa svoja tri objekta i hotelom Omorika, gde se odvija i centralni deo ovog dešavanja, pruža idealne uslove za boravak, a sama planina Tara van stručnog dela, ima puno toga da ponudi u pogledu turizma. Paori na ovaj skup dolaze sa celom svojom porodicom koristeći ga kao odmor i na taj način spajaju ugodno i korisno, odnosno edukativno. Jedino u ovo vreme godine paori mogu na trenutak da predahnu od sezonskih poslova i obaveza.

Ovo je izvrsna prilika i za komercijalni sektor čiji će predstavnici imati priliku da predstave novitete, a kako je to za Zimski seminar farmera, već uobičajeno, i ove se godine očekuje bogat program.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Tara Zimski seminar farmera Hotel Omorika Klub 100P plus Proizvođači poljo mehanizacije

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB