Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VINOcom
  • 24.09.2019. 13:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

14. Zagreb VINOcom - Međunarodni festival vina i kulinarstva

Prezentacija i degustacija vina, uparivanje vina i hrane, eno-gastro edukacije, očekuju vas i ove godine na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva.

Foto: Vedran Stapić
  • 86
  • 3
  • 0

Već 14. Zagreb VINOcom - Međunarodni festival vina i kulinarstva, održaće se u zagrebačkom hotelu Esplanade 22. i 23. novembra.

Gotovo četvrt veka, VINOcom je poseban vinski događaj, kojim se promoviše kultura stola, u čemu vino ima izuzetnu ulogu i značenje. Kao i svake godine očekuju vas degustacije najboljih hrvatskih i stranih vina, uz edukaciju posetilaca o značaju plemenite kapljice i njenog slaganja s jelima.

Festival VINOcom svake godine okupi više od 300 izlagača vina iz Hrvatske, drugih zemalja Evropske unije, ali i susednih zemalja, a na festivalu je neizostavna i bogata gastro ponuda domaćih proizvođača. 

Na festivalu će se i ove godine prezentovati i degustirati vina, uparivati vino i hrana, održavati savremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, somelijere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.


Tagovi

VINOcom Festival vina i kulinarstva Zagreb


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!