Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eko Las
  • 27.08.2016. 13:00

15. Sajam šumarstva Eko Las u Poznanju

Od 1. do 3. septembra, ove godine, u poljskom gradu Poznanju, biće organizovan 15. Sajam šumartsva, šumarske industrije i zaštite životne sredine "Eko Las".

  • 234
  • 10
  • 0

Od 1. do 3. septembra ove godine, u poljskom gradu Poznanju, biće organizovan 15. Sajam šumartsva, šumarske industrije i zaštite životne sredine "Eko Las". Ova manifestacija se održava svake druge godine, a ove godine će prvi put biti organizovana na otvorenom i to na šumskom gazdinstvu "Janov Lubelski" u Poznanju. Za ovogodišnji sajam, prema najavi organizatora, pripremljen je dinamičan program obogaćen brojnim demonstracijama radnih mašina za sećenje drveća, krčenje šuma, seču i transport drveta.

Demonstracija mašina u radu na otvorenom

"Eko Las", će biti jedinstvena prilika da posetioci dobiju savete o održavanju i korišćenju šuma i sredstava za njihovu zaštitu ili da se informišu o upotrebi moderne protivpožarne zaštite, a najavljene su i demonstracije rada kombajna i drvnih transportera. Vlasnici šumarskih gazdinstava i preduzeća, njihovi radnici, predstavnici državnih šuma, poljoprivrednici, zaposleni u drvnoj industriji, predstavnici državnih i opštinskih vlasti, školske grupe, kao i svi oni koji su zainteresovani, pozvani su da učestvuju u ovom događaju.

"Imajući u vidu razvoj gazdovanja šumama, uključujući i oblasti koje se odnose na eksploataciju šuma u istočnoj Poljskoj, ove godine će Janov Lubelski, po prvi put, postati arena za demonstraciju mašina koje se koriste u šumarskoj industriji", istakao je Jakub Patelka, direktor projekta sajma "Eko Las".

On je dodao da svake dve godine, ovaj sajam privlači veliku grupu posetilaca, a na njemu svoje proizvode izlažu poznate kompanije iz oblasti šumarske industrije i šumarstva. To će ove godine biti drugačije, jer će ovoga puta, u prvom planu, biti mašine za sečenje, smeštaj i prevoz drveta.

Izvor: www.ekolas.mtp.pl


Tagovi

Eko Las Poznanj Poljske Sajam Šumarstvo Industrija Mažine Izložba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer