Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EKOBIS 2019
  • 02.08.2019. 11:00
  • Unsko-sanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Bihać

17. Međunarodni sajam ekologije EKOBIS 2019: Partneri turski Kocaeli i hrvatski Bjelovar

U proteklih 16 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posetilo više od 200.000 posetilaca.

Foto: Privredna komora USK
  • 86
  • 3
  • 0

Privredna komora USK organizuje 17. Međunarodni sajam ekologije – EKOBIS 2019,  koji će se održati u Bihaću od 12. do 15.09. 2019. godine. Više od decenije Međunarodni sajam ekologije - EKOBIS je najpoznatija i najposećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji.

Ovaj status EKOBIS održava formiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posetilaca, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 16 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posetilo više od 200.000 posetilaca. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspešno realizovanih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji. "Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vreme rezervišete Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje)", poručuju u komori.

Prijava za izlaganje se može podneti do 20. avgusta 2019., a prijavu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta

Regija partner ovogodišnjeg izdanja EKOBIS-a je turska regija Kocaeli. Brojni privrednici će svoje proizvode i usluge prezentovati na posebno uređenom izložbenom prostoru, a biće organizovani i poslovni razgovori sa domaćim privrednicima.

Grad partner sajma je Bjelovar koji će na sajmu predstaviti aktivnosti, projekte i privredu bjelovarskog područja.

Cena ulaznice na sajam iznosi 1 KM (60 dinara) po osobi. Penzioneri, kao i učenici osnovnih i srednjih škola uz prethodnu najavu i pratnju nastavnika ostvaruju besplatan ulaz. 

Više informacija o sajmu potražite na ovom linku. 


Dokumenti


Tagovi

EKOBIS 2019 Međunarodni sajam ekologije Bihać Prijava Kocaeli Bjelovar


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.