• Growtech 2019
  • 25.11.2019. 11:00
  • Antalija, Turska

19. Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije - "Growtech"

"Growtech" svake godine povećava svoju reputaciju međunarodnog mesta susreta svetske poljoprivredne industrije.

Foto: Growtech.com.tr
  • 143
  • 7
  • 0

Najveća svetska izložba stakleničke industrije, "Growtech", održaće se od 27. do 30. novembra u Ekspo centru Antalija, u Turskoj. 

Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije svake godine povećava svoju reputaciju međunarodnog mesta susreta svetske poljoprivredne industrije. Održava se u Antaliji, srcu turske poljoprivredne proizvodnje i izvoza, a uz učestvovanje vodećih kompanija proizvodnje staklenika, poljoprivrednih tehnologija i opreme, navodnjavanja, uzgoja semena, uzgoja sadnica, ishrane i zaštite biljaka, biološke kontrole, poljoprivredne mehanizacije i opreme za stoku.

Udružujući svaki pojedini element industrije, od seljaka koji seje seme do divovskih firmi koje izvoze na svetska tržišta, "Growtech" slavi 19. godišnjicu. Ovogodišnja izložba okupiće više od 850 izlagača iz više od 30 zemalja i 90.000 poljoprivrednika iz više od 130 zemalja. 

U sklopu sajma, održaće se i 12. "ATSO Growtech" - nagrada za poljoprivrednu inovaciju radi dobijanja dodate vrednosti i inovativnih radova.

Prošlogodišnji sajam primio je 86.780 posetilaca iz 120 zemalja i preko 800 izlagača iz 30 zemalja.

Organizatori ističu kako su preduzeli značajne korake u održivosti kako bi ostavili bolje okruženje za sledeće generacije. Za promotivne materijale koriste reciklirani papir, tu je LED tehnologija, predmete koje će koristiti tokom izložbe biće reciklirani. 


Tagovi

Growtech 2019 Antalija Turska Sajam plastenika


Autorka

Maja Celing Celić

Maja je hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.